Misko za VIP. Ako ne dobije titulu ja strajkujem gladju. Svojim radom ne samo da dize ugled bencu, nego i celoj srpskoj oc zajednici.
Diabolique , jes ti neki radikalac ?![]()
I ja pomislih isto! :dDiabolique , jes ti neki radikalac ?![]()
BRAVO!Sinoc smo Dekara i ja oprobali max Spi rez na vazduhu (morali smo zajedno jer bi neko prvi spalio nesto da je trka nastavljena :d a komponente nam trebaju citave bar do DI sesije), test je radjen kod Dekare, a masina je:
Biostar 965PT C2, bios 914, vdimm moded, vmch 1.3, vfsb 1.35 :smoke:
CPU 6300 [email protected]
ram Team Xtreem 2x512@~2.8V (Micron D9 GMH tj. B6-3)
PSU Enermax Liberty 400W
Cooling ThermalTake BT vx modovan + hladan vazduh
rez je trenutno najbolji na svetu na vazduhu (ja bezuspesno trazim po net-u bolji rez ali ga nesto nema :d , ako neko nadje voleo bih da postuje ovde) :smoke:
validacija za spi:
http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=146435
p.s. Cilj je ususkati se ako je to ikako moguce medju 6600 usere na Montebojovoj listi top Spi rezova :-devil-:
pretpostavio sam da je tako![]()
nisam ovo naveo da vam nabijam kompleks, daleko od toga, nego da vas podstaknem da nagazite jace :d
jos jednom, bravo za rezu!
LowRadiation hvala ti puno na ovom linku :d, dao si mi odlicnu zanimaciju za nastupajuce zimske dane :d tuca je pocela :-devil-:
:shock: :shock:p.s. boblemagnifique je inace u jednoj sesijii napucao DDR2 ram na 3.74V!!! sto je najvise sto je iko ikada postigao, sto je jos smesnije memorija nije imala heatspredere.
Keep up the good work :Klanjanje
E, ono sto mene interesuje je koliko je Bench-ovaca uspelo (bilo koji proc) da tera na => +100% kloka? Mislim da bi 100% OC klub (kad bi ga osnovali) brojao izuzetno malo clanova, tako da svaka cast jos jednom :wave: !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari