@slipstream, ne znam odakle ti informacija da BenQ daje granciju na 0bpx?
Drugo, za 250E, izbor je veliki. Za te pare može da se kupi čak i NEC, pa npr. Asus MM19SE i td; Samsung i LG se bezmalo prodaju i na trafikama.
Ja ti savetujem da preskocis wide screen. Tek od 20" vredi razmisljati o tome, do tada...
Zasto bi bilo logicno?Recimo 970p je po odzivu bolji od 971,ima svivel,sto 971p nema ali zato ovaj drugi nema problema sa gradijentima i to je 8-bitni panel.Isto tako na bench sajtu u testovima kazu da je 931 bolji od 940.Uopste ne mora da znaci da su noviji monitori bolji od starih.Ja zaista ne znam, ali zar nije logicno da kada su u pitanju monitori novija generacija (serija) bude bolja od stare.
Zasto sam ne probas te monitore?
Pa ako ti nisu bitne igrice onda ti 971p preporucujem bez razmisljanja jer mu je ugao gledanja ekstra.I ja sam se malo ovde izgubio...Naime imam budzet od oko 350 eura i ne znam sta da radim?!
Prvo sam mislio da dodam jos malo i uzmem 971p,pa me je onda ona tema o njemu u kome kazu da je odziv katastrofa navela da odustanem od njega.Sada sam prilicno zainteresovan da uzmem 931bf ili 940bf.Napominjem da imam mogucnost da ih dobijem prilicno jeftinije i to je dobra strana price,losa je u tome sto nemam veliki izbor ili neki od ta dva ili 971p.Znaci neki lg,asus,viewsonic isl.ne mogu da uzmem.Ako neko ima 931 ili 940,ako moze malo poblize da mi kaze kakvi su,igrice nesto slabije igram,bitan mi je ugao vidljivosti.
Pa ako ti nisu bitne igrice onda ti 971p preporucujem bez razmisljanja jer mu je ugao gledanja ekstra.
Slika takodje.I ja sam pre dva meseca razmisljao o ovom monitoru ali ga nisam uzeo samo zbog odziva jer dosta igram igrice...
Pa i ja ga placam toliko ako se odlucim za njegapardon. cena je 450e, a ja sam ga platio 420e.
U tome i jeste fazon,u tom gorkom ukusu za 420 e...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari