Šta je novo?

Sakrivanje IP adrese?

Moze valjda... izmenis mu "services", lupis po "refresh"-u (tako izgleda) pored... cackas :D

Izgleda da je upitanju da što više User-a ima,strelica je bliža visokom nivou

E vidis, moguce! Samo sto mislim da je obrnuto, tj. sto vise user-a koristi isti IP, da je strelica low-ija.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Find your IP Address
Quick and Easy way to find out your IP Address.
www.ipheaven.com

instalirao program i isao u onome wizardu na one zelene (preporucene valjda) opcije
i sve je OK
sakrije IP
ali je internet dosta usporen (surfanje)
da li se nekako moze rijesiti to???

magic21 - tebi je naleteo neki providni tj transparentni proxi, sto znaci da nisi anoniman :)
Ma zbog transparentnog proksija mu se vidi IP, ali on je tu Arabiju imao i pre JAP-a, u tome i jeste vic. BTW, ni ja nisam instalirao JAP. Hoću, iz radoznalosti, inače nemam nikakve potrebe da skrivam IP.

Moze valjda... izmenis mu "services", lupis po "refresh"-u (tako izgleda) pored... cackas :D

E vidis, moguce! Samo sto mislim da je obrnuto, tj. sto vise user-a koristi isti IP, da je strelica low-ija.

Pozdrav!
MrBigJump.gif
Sad sam nešto gledao i mislim da je strelica na high kad je traffic popunjen do kraja,jer na onoj slici što sam postavio je tako,a sad mi je traffic mnogo slabiji,a strelica je na low...

Sad sam nešto gledao i mislim da je strelica na high kad je traffic popunjen do kraja,jer na onoj slici što sam postavio je tako,a sad mi je traffic mnogo slabiji,a strelica je na low...
Da, što je više korisnika na nekom proksiju to je "nivo bezbednosti" viši, jer je teže dokučiti kome ide koji paket. Stvar je bezmalo čisto teorijska, ako vas ne juri FBI ili tako neko, ni ovako neće znati, pa izađe u praksi svejedno da li je HIGH ili LOW.

Ja sam juče probao. Program lepo radi ali je juče bilo sve očajno sporo i nisam mogao da otvorim YahooMail. Posle je išlo lepo, a i YahooMail se otvarao normalno.

Ali, imajte na umu, kako se ovo bude širilo mnogo sajtovi će te IP adrese stavljati na black liste, tih IP adresa ima svega nekoliko i neće to biti zamašan posao da se izblokira. Evo, već... Probajte da pogledate neku statistiku na Nextgenstat i umesto toga dobićete nekakve reklame za spyware ako koristite JAP.

Znači, ovo je odlično, ali mislim da će vrlo brzo postati neupotrebljivo.

black liste IP-a uvek idu uz pojavljivanje ovakvih programcica - nemojte da se zanosimo ...
Hoces anonimnost - plati VPN ili idi preko servera koji ima VNC na sebi - onda si anoniman 101%

Može li neko nešto da kaže u vezi ovog plugin-a?
A evo i ovde stranice gde se to nalazi

Poslednja izmena:
koja je svrha i potreba skrivti IP?
ali aajde nekome i to treba. Hide IP odradjuje posao

neogranicen free download sa rapidshare

Kad vas stavi na cekanje rapidshare,onda se iskljucite sa interneta 30sekundi pa se ponovo ukljucite i osvezite stranicu za download.Ako vas ponovo stavi na cekanje skinite program CC cleaner koji je free i prodjete s njim jedno ciscenje i onda ponovo se prikljucite na internet i osvezite stranicu.Ja tako skidam sa rapidshare bez ikakvih ogranicenja i bez skrivanja adrese.Pozdrav svima.

koja je svrha i potreba skrivti IP?
Evo, ja sam naveo praktičan primer na drugom mestu. Moj klijent ima prezentaciju na GoDaddy serveru, a SezamPro (preko koga ja idem na net) je iz nekog razloga blokiran tamo. Jedini način da odradim posao za klijenta je da pristupim serveru sa neke druge IP adrese.

Drugi primer. Download igara sa ReflexiveArcade je blokiran za većinu provajdera iz Srbije. Ako hoćete da skinete neku igru odande morate da pristupite sa IP adrese koja nije u bloku Srbije (pretpostavljam da je kod njihovog provajdera za plaćanje Srbija i dalje blokirana, pa računaju da kad ljudi iz Srbije ne mogu da kupe neku igru nema razloga ni da je skidaju, čista ušteda bandwidtha).

Poslednja izmena:
Kada se ovako "sakrije" prava Ip adresa, sa kojom brzinom se tada downloaduje?
Radi li Azureus, uTorrent ?

Ja sam isprobavao Hide IP Platinum, prijavljivao me kao nekog Kineza(tad), ali po meni je to manje vise bezveze.

Nazad
Vrh Dno