Šta je novo?

Čudan problem sa pdf dokumentima

dekifisher

Slavan
Učlanjen(a)
21.11.2006
Poena
310
Posle sveže instalacije windowsa xp neke pdf dokumte ne mogu da otvorim ni iz Ac.Readera niti duplim klikom iz explorera (There was an error opening this document. The patch does not exist) a otvaraju se iz Total Commandera duplim klikom a sa f3 i instaliranim nekim plugin-om za pdf otvori praznu stranu?

Da nisi posle reinstalacije XP-a stavio neku stariju verziju Reader-a a da su ti dokumenti u novijem formatu?

Ne bi bilo loshe ni da pustish scandisk na svim particijama, da vidish da ti se fajlovi mozda usled formatiranja diska nisu ostetili.

Instalirao sam juce ac.reader pro i opet isto.Najcudnije je sto iz total commandera dupli klik na fajl i on se otvori a iz win explorera ili iz samog readera nece??? A jos cudnije je sto kada iskopiram jedan od tih pdf-a negde on se otvori a ako iskopiram ceo direktorijum opet nece!!!??

Pogledaj asocijacije za PDF u registry-ju. Najverovatnije ti umesto "%1" stoji samo %1

imas li neke (suvise) egzoticne znakove u imenu tog/nekog "nad" foldera kao, recimo ! " § $ % & / ( ) = ? ` °

ko sto mrle kaze samo jos na to dodaj slova sa kvacicama. A da to resis idi u Control panel > Regional and language options pa u advaced tab i pod Language for non-unicode programs stavi Serbian (Latin). Meni se gotovo isto desava sa AutoCad-om a onda nakon ovog proradi

Poslednja izmena:
ko sto mrle kaze samo jos na to dodaj slova sa kvacicama. A da to resis idi u Control panel > Regional and language options pa u advaced tab i pod Language for non-unicode programs stavi Serbian (Latin). Meni se gotovo isto desava sa AutoCad-om a onda nakon ovog proradi

Proradilo posle ovoga...
Hvala puno

Vrh Dno