Šta je novo?

nVidia settings

• Začetnik teme Začetnik teme NSX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

NSX

- Honda RuleZ -
Učlanjen(a)
18.01.2002
Poena
705
Znaci u podesavanjima stavim Image quality za high quality, AF 16x ali kad stavim AA 8x makne se onaj strik (na 4x se ne mice), jel to neki bug ili sta vec, imam dosta nov forceware.

Samo da pomenem da ti je texture set nepotrebno setovan na high q.Negde sam citao koliko mi se cini u nvidia driver pdf.-u,da je za igranje preporuceno Performance setovanje,a da quality i hgh q treba samo kristiti pri 3d modeliranju i radu u photoshopom i sl...(tako nesto) i da se razlika u igrama nevidi,a nepotrebno isporava performanse.

da se razlika u igrama nevidi,a nepotrebno isporava performanse.
istina, ja sam probao to sa doom III i na performance i na high q,
na oba nivoa sam radio print scrn i NEMA razlike (radjeno je sa FRAPS-om), ali
ima razlike u frejmovima i to nekih desetak i vise

Znaci dovoljno je da stavim performance onda ne mora high performance?!

OK da ne otvaram novu temu treba li nesto posebno da podesavam u BIOSu ako hocu da stavim staru PCI graficku (npr. Banshee) na nForce 4 PCI-Xpress plocu (naravno u obican PCI slot 🙂 )?!

Nema veze uzeo sam PCIX graficku 🙂

OK uzeo sam X300 e kako sad da tacno utvrdim koji je model mislim je li SE, mozda hypermemory itd. znam da je pasivno hladjena i da radi na 325/195.

Kako da je kloknem iz katalista ne vidim tu opciju?! 🙂

Probaj ovako: da provalis tacno koji je model, instaliraj RivaTuner.U njemu treba da ti pise koji je model i koliko je "bitna" (128 ili 64) i koliko shader\vertex jedinica ima.Na osnovu toga mozes da saznas gde se tvoja kartica nalazi medju ostalim X300 modelima (malo izgooglas).
Za klokovanje iz catalysta ne znam (naime, nikad nisam imao priliku da poteram neki ATI), al to mozes slobodno da odradis iz RivaTunera, ili AtiTool-a...

64bitna znaci SE kao sto sam i pretpostavljao al ne znam dal je Hyper Memory, stavih je ovako pasivno hladjenu sa 325/195 na 400/240 (398/243) valjda ce biti OK Chieftec mi je kuciste sa dodatnom osmicom.

Blah prokleti artefakti, vratih na 370/230 i sad je OK, za 20 era valjda i ne moze bolje 🙂

Nazad
Vrh Dno