Šta je novo?

Colin McRae 2 problem!!!

Johnny B.

Slavan
Učlanjen(a)
26.05.2005
Poena
380
Da li je za XP SP2 potreban boseban pach???

Imaš još 4 verzije koje su izašle posle (ne zna se koja je gora od koje). Već 3jka radi na XP SP2.

Imaš još 4 verzije koje su izašle posle (ne zna se koja je gora od koje). Već 3jka radi na XP SP2.

Dvojka i kec su jedine koje valjaju, dvojku jos uvek igram sa vremena na vreme. I radi bez problema na XP i SP2..

Ne bih da flameujem, ali posle RBR ne priznajem nikakvog Kolina niti bilo koju drugu reli simulaciju koja je ikad viđena na bilo kojoj platformi. ;)

Kada smo vec kod pach-a. Naisao sam na igricu koja je radila na AMD-u, a na INTEL-u nije htela. E tu dodje pach, ne znam da li je do XP-a.

Verzija 1.08 CMR 2 trenutno kod mene radi kao san na XP SP2.. Mislim da patch nije potreban. Probaj bez njega. I ne vidim u cemu je stos. Nisi ni instalirao igru a imas "problem!!!"...

Poslednja izmena:
E dosta sa konfuzijom..
Ne treba nikakav patch za Colin 2 da bi radio na XP + SP2! osim ako u samoj instalaciji nije stavljen patch, mada ne verujem.
Drugo, to sto je neko pomenuo Richard Burns Rally, to su dve potpuno razlicite igre, i za razlicite ljude namenjene.
Ja sam fanatik za simulacijama voznje i Richard Burns je vrhnunska simulacija koja je predvidjena da se igra sa volanom, a Colin 2 je VEOMA dobra arkada koju jos uvek igram sa vremena na vreme. Veoma, veoma igriva, bukvalno ne moze da da dosadi. Sama fizika igre jeste arkadicna, ali nije neobjasnjivo arkadicna kao sto je slucaj u NFS-u i ostalim, gde se desavaju neobjasnjive stvari. U colin 2 sve ima logike, samo sto je naravno sve to pojednostavljeno.

Vrh Dno