Šta je novo?

USB Flash disk drajveri za Win98 SE ?

EagleOne

Čuven
Učlanjen(a)
05.07.2000
Poena
619
Poludeo sam, trazim odgovarajuce drajvere za kingstone usb flash disk za win98SE.
Skinuo sam ponudjene sa njihovog sajta, ali ne rade, skinuo sam jos nekoliko raznih verzija usb drajvera, ali nista. Ne mogu da instaliram drugi OS nisu moji kompovi, a i 98se je regularan.

Da li previdjam nesto ocigledano, imate li neku preporuku za drajvere ?

5593741.jpg

Probaj instalaciju Unofficial sevice packa za 98icu, on u sebi ima neku poboljsanu podrsku za USB diskove, ali drajveri ce i dalje trebati. Moras drajvere bas za taj flash. Ako su sa zvanicnogsajta, proveri da li si dobre skinuo, ili da nisi greskom skinuo softver za taj flash, a ne drajvere.

Znam da moraju bas za ovaj model i njih sam skinuo... Ali:

Kingston has discontinued Windows 98SE support for recently released DataTravelers. Unless your packaging states that Windows 98SE is supported for file transfer, via Compatibility Table, Kingston cannot guarantee compatibility with these drivers on Windows 98SE.

If you are experiencing problems installing your DataTraveler on Windows 98SE, CLICK HERE to view the DTI Win98SE FAQ.

Naravno na click here nema pomoci, jer ni ta nova verzija drajvera ne podrzava DataTraveler-e koje ja imam.

Zato sam skidao razne genericke usb drivere, ali ni jedan nije proradio sa ovim flash-evima ...

Pazi, ja sam skoro skinuo za moj Data traveller, malo sam prekopavao ali sam nasao - bas za 98 se - i dobro rade ...ajd vidi koja ti je verzija usb - mozda je to ovaj isti koji ja imam pa da ti bacim na mail

Poslednja izmena:
Vrh Dno