Šta je novo?

X-Fi Extreme Audio

• Začetnik teme Začetnik teme mLaki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mLaki

Čuven
Učlanjen(a)
25.02.2004
Poena
680
Konfa u potpisu, integrusa je pravi krsh pa ocu da kupim novu zvucnu karticu. Audigy 4 7.1 bulk mi je malo skup - 75e ali mi odgovara X-Fi eXtrme Audio bulk za 50e. Jel pomenuta kartica dobra kupovina s obzirom da nema EAX i jos par ficera? Koriscenje filmovi, muzika i igre.

Poslednja izmena:
Konfa u potpisu, integrusa je pravi krsh pa ocu da kupim novu zvucnu karticu. Audigy 4 7.1 bulk mi je malo skup - 75e ali mi odgovara X-Fi eXtrme Audio bulk za 50e. Jel pomenuta kartica dobra kupovina s obzirom da nema EAX i jos par ficera? Koriscenje filmovi, muzika i igre.

Sto se tice filmova i muzike kartica je u rangu Audigy4, pa cak i bolja. Ukoliko se vise igras nego sto slusas muziku potrazi neku drugu varijantu (npr: Audigy 2ZS ili 4). U svakom slucaju moraces da napravis kompromis. Svojevremeno sam posedovao X-Fi eXtreme music(kao i 2ZS) i bio sam prezadovoljan sa obe.

X-Fi

Ja imam X-Fi Elite Pro i Extra sam zadovoljan sa zvukom, samo ima jedna mana Extra zvuk trazi exrta zvucnike ja sam to resio sa Logitech Z-5400 Digitalnim zvucnicima, zar je potrebno vise od toga ???🙂 🙂 🙂

Prilozi

• xfilogo.webp
    xfilogo.webp
    15.8 KB · Pregleda: 69
Jeste... nista bez Z-5500 😉 :d

neki m-audio ili terratec a creative nije više kao pre...

Nazad
Vrh Dno