gmlale
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.12.2003
- Poena
- 630
Moja oprema
- Mobilni telefon
- 063626864
- Pristup internetu
- Optički internet
Odnedavno sam poceo da igram FarCry i sve je lepo islo i bilo mi je zanimljivo, dok ne dodjoh do jednog nivoa koji nikako ne mogu da predjem, pitao sam drugara koji je nekada igrao tu igricu i kaze da je taj nivo prosao bez problema, ali ja nikako i uveren sam da je neki bag u igrici jer lika iz igrice koji ide helikopterom na mene dok se ja nalazim na produ koji tone, nikako ne mogu da ubijem, gadjam ga snajperom, raketnim bacacem, puskom, pgadjam ga ali nista, probao sam nekoliko desetina puta, pao u ocaj pa batalio igricu, sada sam ponovo instalirao igricu i vratio stari savegames koje sam sacuvao od prethodnog igranja i ponovo pokusavam da prodjem taj nivo ali nista.
Potrebna mi je pomoc u vidu saveta npr. gde da skinem savegames za samo taj nivo ili dali ima kakav patch za ovo sto mi se desava.
Inace ne igram se bas cesto pa i nisam puno u toku s tim stvarima, ali mi se ovo bas igra.
Potrebna mi je pomoc u vidu saveta npr. gde da skinem savegames za samo taj nivo ili dali ima kakav patch za ovo sto mi se desava.
Inace ne igram se bas cesto pa i nisam puno u toku s tim stvarima, ali mi se ovo bas igra.