Šta je novo?

Catalyst 6.11

• Začetnik teme Začetnik teme Nedjo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e, da li ima svrhe skidati ga.... ja imam 9550GE... predpostavljam da nema nista zanimljivo za mene....

Jel ima neko neki dobar predlog za podesavanje AGP-a u drajveru.
Npr. ovih dana NFS:Carbon mi je radio sa nekim usporenjima, cackao sam po podesavanjima, i iskljucio PCI Write. Sada su se usporenja pretvorila u manji pad framerate-a i dosta tecnije ide cela igrica.

AMD 3200+, 1Gb rama, X800XT AGP

Takodje sam primetio, kada sam presao sa 6.7 na 6.9 da mi je u Atitool-u pao framerate na defaultu sa 250-260 na 230-235 i od verzije 6.9 dodali su opciju Adaptive Antialiasing koja pre nije postojala u 3D podesavanjima.

Poslednja izmena:
Ja sam prvi pomislio 😀, al neću zbog Nedje... odma će da kaže "vidi ga ovaj"...

AMD 3200+, 1Gb rama, X800XT AGP

Takodje sam primetio, kada sam presao sa 6.7 na 6.9 da mi je u Atitool-u pao framerate na defaultu sa 250-260 na 230-235 i od verzije 6.9 dodali su opciju Adaptive Antialiasing koja pre nije postojala u 3D podesavanjima.

Adaptive Antialiasing ?

? kako radi? cemu koristi?

koristi se za selektivno antialisovanje alfa textura koje se ne mogu "peglati" klasicnim multisampling algoritmom

Najsizrazenija primena je kod gomile ograda...

Ja skinuo ove nove 6.11 al sa Control Panelom jer me nervira vise CCC. Zadovoljan sam mogu vam reci iako jos "vozim" stari 9500.

Ja navikoh na tweaktown-u da procitam uporedni test u odnosu na prethodni drajver pre nego sto ga instaliram, ali ga za 6.11 jos uvek nema...

Primer Adaptive AA, tj onoga o cemu Nedjo prica... (703kb)

Ja navikoh na tweaktown-u da procitam uporedni test u odnosu na prethodni drajver pre nego sto ga instaliram, ali ga za 6.11 jos uvek nema...

Primer Adaptive AA, tj onoga o cemu Nedjo prica... (703kb)

upravo je izasao uporedni test za 6.11 na tweaktown

nego, interesuje me koliko adaptive AA "kolje" komp po pitanju obaranja frame ratea?

Da, evo upravo citam clanak na tweaktown-u...

Evo kompletan clanak o Adaptive AA, pa prosudi sam... Malo je duze za citanje i ucitavanje, ali mislim da vredi pogledati...

Nazad
Vrh Dno