Šta je novo?

Ultra jeftino Cach and Cary u Nis-u

sasamil

Slavan
Učlanjen(a)
29.01.2005
Poena
319
Core Duo Laptopovi za 44000 din
nezanm 100% tacno karakteristike ali odprilike ovako

CPU CoreDuo (nije ni bitno koji)
512MB
80GB HDD
15.4' ekran
nisam siguran dali je DVDRW ili Combo
Modem56K/LAN10/100
Intel 802.11 a/b/g MOW2
Bluetooth
......

u pitanju je akcija koja traje jos 2 nedelje najmanje (dok traju zalihe)

I druga elektronska oprema je ultra jeftina od 50 do cak 100% jeftinija nego u radnjama, fotoaparati, laserski stapaci i jos dosta toga...

Aha, a ja sam Elmer Davez, milioner, posedujem palatu i jahtu... :)

ultra jeftina od 50 do cak 100% jeftinija nego u radnjama
Ovo me podsetilo na gaza-Jezdinu izjavu u predizbornoj kampanji u kojoj obećava biračima "cene niže za 100 i više odsto" :D :crash:

ako je tako meni treba neki hardware :) cash free

Pa bili su neki da provere to u Metrou (da ih ne imenujemo sada, necu da im upropashtavam socijalni zivot) :D

Bottom line is: nema bre dzaba koji vam je, na kojim ste drogama ako mozete tako neshto da pomislite? Ovo je takva glupost da je to za ne poverovati, ceo tred treba izbrisati.

Poslednji put kad sam ja bio u Metro-u pre dva meseca gledao sam stampace i mogu reci da su cene bile daleko povoljnije nego po ostalim prodavnicama. HP-ov laser, mislim da je bio 1018 su prodavali za oko 90 evra, a po ostalim radnjama je bio oko 120 evra. Imali su i color laser za 230 evra za koji je HP u novinama reklamirao i preporucivao mpc koja je bila sa pdv-om oko 380 evra. Nije dzabe ali da ima povoljnih stvari da se kupi kad naidje akcija ima.

apsolutno, kad je akcija je mnogo jeftino...

Core Duo Laptopovi za 44000 din
nezanm 100% tacno karakteristike ali odprilike ovako

CPU CoreDuo (nije ni bitno koji)
512MB
80GB HDD
15.4' ekran
nisam siguran dali je DVDRW ili Combo
Modem56K/LAN10/100
Intel 802.11 a/b/g MOW2
Bluetooth
......

u pitanju je akcija koja traje jos 2 nedelje najmanje (dok traju zalihe)

I druga elektronska oprema je ultra jeftina od 50 do cak 100% jeftinija nego u radnjama, fotoaparati, laserski stapaci i jos dosta toga...

U pitanju je greska, lapovi sa sa Celeron M procesorima. Inace da su jeftiniji od drugih, jesu. Primera radi Sony TV 72cm je ~23000 dinara dok je isti takav u Nisu ~30000. E sad, problem je sto mogu da kupuju samo pravna lica, a sume vece od 300e moraju da se knjize pa automatski taj lap postaje osnovno sredstvo firme (naravno ako se tako knjizi) tako da je kupovina fizickim licima onemogucena, odnosno moguca je ali su kazne za samu firmu ogromne (primera radi Unilever je kaznjen sa nekih 750000 zbog kupovine zaposljenih iz te firme u Metrou).

Bilo kako bilo - ja sam iz drugih razloga danas bio u Metrou - pa sam bas hteo i licno da se uverim da li je greska u pitanju.

Pa pre bi to nazvao prevarom a ne greskom - jer je u pitanju lap sa Celeron 1,7Ghz i 256MB a koliko se secam mislim da nije bilo ni licencnog softvera.

Samo vi ponesite pare da ga kupite - vraticjete se kuci sa nekim sitnicama i glupostima koje vam nisu ni trebale ;)

O kom lap-top-u pricate HP nx6310 ( Intel CoreDuo ) ili o Asus A6B36R ( Celeron M ) ?
Cena u akcijskom katalogu za HP je 44828,2 din,a za Asus 43648,2 din.

O kom lap-top-u pricate HP nx6310 ( Intel CoreDuo ) ili o Asus A6B36R ( Celeron M ) ?
Cena u akcijskom katalogu za HP je 44828,2 din,a za Asus 43648,2 din.

Ne postoji CoreDuo za 44828.2 valjda je to jasno i malom Perici, a cak i ako postoji verovatno je ispao iz nekog kamiona :D E sad da li je u pitanju prevara ili neka greska to je vec sad u domenu pretpostavki.

Sto kaze jedan lik koji drzi par butika po centralnoj Srbiji:"napustio sa fakultet posle 2 ispita....i sad.....tako....kupi za dinar prodam za dva....al` sam se namlatio para na taj 1% pa to je cudo jedno..." :D

Evo o čemu je reč : )
Znači ima core duo za 45000! : )

A sad da su cene jeftinije što se tiče ostalog hardware-a, jesu, ali nisu 50%...
Jako niske cenu budu samo kad su proizvodi na akciji, ovako je isto sve jeftinije, ali ne kao kad traje akcija.

Poslednja izmena:
Procitajte malo temu o laptopovima iz dela Konfiguracije->Sta da kupim (Mislim da se tema zove Jeftin laptop,GDE? ili tako nekako) da se uverite da gresite i da apsolutno to nije CoreDuo za ~45 000 dinara iako tako LAZU u pamfletu!!
Pozdrav ,)

Napamet nisi ali nalupao jesi,ne mislim na ovu akciju za koju sada kazu da je bila"stamparska greska"nego za ono 50-100% jeftinije nego u drugim radnjama!
Pozdrav ,)

do cak 100% jeftinija nego u radnjama, fotoaparati, laserski stapaci i jos dosta toga...

znaci poklanjanju, dobro je da nije 110 posto posto bi onda morali i da plate da odneses... :D

Gospoda iz Metroa su se unapred ogradila od stamparskih i gresaka druge prirode...

Lol koji su to carevi.
Jos samo da krenu prodavati vrhunske zida tomato ploce i originalne kanadske pentijume.

...Primera radi Sony TV 72cm je ~23000 dinara dok je isti takav u Nisu ~30000. E sad, problem je sto mogu da kupuju samo pravna lica, a sume vece od 300e moraju da se knjize pa automatski taj lap postaje osnovno sredstvo firme (naravno ako se tako knjizi) tako da je kupovina fizickim licima onemogucena, odnosno moguca je ali su kazne za samu firmu ogromne (primera radi Unilever je kaznjen sa nekih 750000 zbog kupovine zaposljenih iz te firme u Metrou).
Ti, a i svi ostali iz Nisa koji nikada niste bili u Beogradskom Metrou ste proneli takvu glupu glasinu pa ceo grad o tome bruji. U Metro moze da udje KO GOD HOCE i KUPI STA GOD HOCE SA BILO KOJOM KARTICOM (svojom ili pozajmljenom ili se prisljamci nekom na ulazu i na kasi).
Firma cija je kartica ne mora da prijavljuje nista i provodi kroz knjige osim ako ne zeli da opravda kes podignut sa racuna firme.

Vrh Dno