Imam navedenu karticu mesec dana i do sada nisam probao Extended desktop opciju, međutim pre neki dan sam ustanovio da ne radi, dok TV-out radi kada prebacim prikaz samo na TV.
Znači, kad iz Ati Tray Toolsa kliknem na Extended desktop, slika zatreperi ( na tren izbaci neke dve - tri horizontalne linije, kao kad menja rezoluciju ) i ništa se ne desi.
Menjao sam drajvere Catalyst 5.6, 6.5 , nove 6.10, Omega 26.42, 38.252, 38.291, stavljao i originalne drajvere koji idu uz karticu i ništa, isto se ponaša sa svim drajverima.
Šta da se radi ?
Kartica je preko S-VHS izlaza vezana na SCART na TV-u.
Inače, sa tim kablom su mi ranije radile i GF MX440 i Radeon 9600SE, bez ikakvih problema.
Probao sam da povežem i na S-VHS ulaz na TV-u, i nema promena.
Znači, kad iz Ati Tray Toolsa kliknem na Extended desktop, slika zatreperi ( na tren izbaci neke dve - tri horizontalne linije, kao kad menja rezoluciju ) i ništa se ne desi.
Menjao sam drajvere Catalyst 5.6, 6.5 , nove 6.10, Omega 26.42, 38.252, 38.291, stavljao i originalne drajvere koji idu uz karticu i ništa, isto se ponaša sa svim drajverima.
Šta da se radi ?
Kartica je preko S-VHS izlaza vezana na SCART na TV-u.
Inače, sa tim kablom su mi ranije radile i GF MX440 i Radeon 9600SE, bez ikakvih problema.
Probao sam da povežem i na S-VHS ulaz na TV-u, i nema promena.