Šta je novo?

Memory Stick M2, gde?

• Začetnik teme Začetnik teme deky
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

deky

Čuven
Učlanjen(a)
23.10.2003
Poena
619
Dakle, dali neko zna gde moze da se nadje doticni i kolike su cene okvirno?

Pakleno skupo u odnosu na duo pro istog kapaciteta,vidi ako hoce neki ino diler da ti donese iz EU-je.

Po oglasima imaš M2 kartice od 512 MB za oko 50ak eur.

Hvala na pomoci, vala bas su skupe, ali dobro sta se mora nije tesko 😀

A ima li konkretno po radnjama u BGu ili slabo nesto? Zanima me Sony ili SanDisk M2 Micro od 512Mb...

Moze preko ebaya da se nadje za 35e, ispod toga jako tesko. Samo sto moras da cekas na nju i nemas garanciju za tih 15e razlike. Od 1GB bi trebalo da moze za oko 55-60e

Poz

A ima li konkretno po radnjama u BGu ili slabo nesto? Zanima me Sony ili SanDisk M2 Micro od 512Mb...

Cackao sam malo po sajtovima domacih shopova ali nisam uspeo da nadjem, svi imaju duo i duo pro ali niko jos uvek m2...... hm... :S:

A ja sam ih prodavao za 45 evrica i niko nije hteo, kazu skupo, a sad kad nema vise...ccc:banana:

Toliko...

Kad uporedis sa recimo high speed duo pro karticama onda je jako skupo (ne mislim da si ti skupo prodavao), jer za par evra vise moze da se uzme duo pro kartica od 4GB...

Ma naravno, rekao sam da je skup taj format kartica, ne da je tvoja cena bila visoka...

imaš m2 kartice u ovoj radnji ..... (nema reklame) ovo je njihov tel 065/2910-286 uvek dobijaju čak i kad nestane!!!pozdrav!!!e da garancija je god dana!

Nazad
Vrh Dno