Šta je novo?

U.S. Logitech tastatura

• Začetnik teme Začetnik teme kovacm
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kovacm

Čuven
Učlanjen(a)
28.01.2005
Poena
870
Interesuje me ko je uvoznikLogitecha za srbiju?

Konkretno hteo bih da kupim Logitech UltraX tastaturu ali sa klasicnim U.S. rasporedom tastera (kao na slici) ali izgleda da se kod nasih prodavaca moze naci samo YU raspored (jeste logicno da prodaju YU ali ***, ceo zivot kucam po US tastaturama...).

u principu ne mora biti ni Logitech tastatura, moze i bilo koja druga slim sa US rasporedom.

Zna li neko gde ima ovakvih tastatura ili ko je uvoznik Logitecha?

Prilozi

• 12517.webp
    12517.webp
    14.2 KB · Pregleda: 88
Poslednja izmena:
Koliko sam čuo, Logitech centrala za ovaj deo Evrope (?) ima nameru da ubuduće više forsira tastature sa našim slovima, čak i ćirilične...

[offtopic]to mi reeeeeeeeeeeci! kad se ocekuje cirilicna 🙂[/offtopic]

Ja sam pazario u MB softu ultrax flat US, a zeleo sam YU, koje tada nije bilo... 🙂

Interesuje me ko je uvoznikLogitecha za srbiju?

Konkretno hteo bih da kupim Logitech UltraX tastaturu ali sa klasicnim U.S. rasporedom tastera (kao na slici) ali izgleda da se kod nasih prodavaca moze naci samo YU raspored (jeste logicno da prodaju YU ali ***, ceo zivot kucam po US tastaturama...).

u principu ne mora biti ni Logitech tastatura, moze i bilo koja druga slim sa US rasporedom.

Zna li neko gde ima ovakvih tastatura ili ko je uvoznik Logitecha?

Ima ih u HGspot-u. Ali pazi kad je budes uzimao, otvori kutiju i proveri da je ta (iz iskustva ti pricam). Oni umeju da grese pa da ides kuci i vidis da nije ta sa US-om (to se kod mene desilo).

Hvala svima na brzim odgovorima!! Kontaktirao sam sve firme u kojima ste rekli da imaju ove Logitech tastature.

Molim vas josh samo jednu stvar: obratite paznju na enter taster, na slici koju sam poslao enter je u dva reda! da li je tako i na vashim US tastaturama (koliko vidim standardno je da je enter u jednom redu ali postoje i ovakvi US rasporedi gde je enter u dva reda).

kod mene je u jednom redu. Jel ti je to problem?

Poslednja izmena:
manji nego YU 🙂 ali trazim bash sa ovakvim rasporedom kao sto je na slici (sliku sam skinuo sa logitech.com sajta...)

na mojoj mx 3100 je enter veliki, i delete isto, meni je to takodje bitno zbog sljake...

samo me nervira sto izmedji levog shifta (koji je manji) i slova Z se nalazi taster (/ kosa crta)

kao sto su ti savetovali, obavezno otvori i pogledaj.

lakse je kupiti graficku nego tastaturu 😀 meni je isto bitno zbog posla da tasteri budu 99% kako mi odgovoraju, tj. kako sam navikao...

Nazad
Vrh Dno