Šta je novo?

Mrezna karta poludela???

• Začetnik teme Začetnik teme darear
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

darear

Slavan
Učlanjen(a)
02.02.2006
Poena
301
Zasto mi je na racunaru ( u Windows-u) stalno pokrenuta LAN konekcija iako nije u mreznu kartu ubacen kabl.
Znaci, da preciziram, stalno mi stoje ona dva kompjutercica kao da sam konektovan i kao da konekcija traje...
Pored toga na mreznoj mi sija non-stop narandzasta dioda(kada komp i nije povezan uopste)

Krenuo sam od toga jer mi se ucinilo kao bitno za problem povezivanja kompjutera sa laptopom ili drugim komp.

Do sada sam povezivao milion puta taj racunar sa drugima,kabl je 100% ispravan,reinstalirao sam windows i opet isti problem.

Cak kada se povezem nekad, sa drugog kompa vidim "problematicni" racunar ali nikako ne mogu da "udjem" na njega,iako je sve serovano i uradjeno kao i do sad kada je sve to lepo funkcionisalo.
Posle takve situacije kada iz "problematicnog" iscupam kabl on uopste ne pokazuje da je konekcija prekinuta!!

Da li je ,moguce da mi je "prolupala" mrezna kartica ili je ipak fora u nekom podesavanju???

u najgorem slucaju kupis drugu mreznu za 400din i resis problem....
a koja je mrezna u pitanju?

Ej da to zaboravih da napisem, u pitanju je integrisana mrezna karta na Asus K8N ploci.

I mene je mnogo *****avala mrezna na identicnoj ploci. Gledaj da uzmes neku PCI sa ovom moras da bacas pasulj da vidis da li ce ok da radi.

Upate drajvera za mreznu bi trebalo da resi problem...

Hvala na predlogu pokusacu i to,ako postoje noviji drajveri samo..

Do sada sam povezivao milion puta taj racunar sa drugima,kabl je 100% ispravan,reinstalirao sam windows i opet isti problem.

Hvala na predlogu pokusacu i to,ako postoje noviji drajveri samo..

Ako si vec pomenuo da ti reinstaliranje sistema nije pomoglo tesko da ce ti pomoci i instalacija novih drajvera.
Poslusaj sta su ti savetovali Filo i Stator (i naravno ja) uzmi novu mreznu za 400 din, odnosno polovnu za 200 din i nemoj da razbijas glavu. 😉

Nazad
Vrh Dno