Šta je novo?

Shutdown , Restart

joskaananas

Čuven
Učlanjen(a)
28.03.2004
Poena
619
Problem.Stigao novi komp: c2d e6300,asus p5bdeluxe, 2x1gb geil667,7600gt, chieftec 360w.Kad idem na start/shutdown on se restartuje, Kad idem na Start/restart on se zamrzne.Procheshlajo sam po searchu al ne pomazhe.Bios je 507.Shta da mu radim? Hitno!!!

Pa u garanciji je.... odmah vrati prodavcu dok ne resi problem....
a ako bas zelis da se mucis onda bi probe trebalo poceti od napajanja, potom cekiranja memorijskih modula, grafike... itd. Moze biti bilo sta.... Tipujem na neku vrstu memorijskih problema...

Ipak je garacnija garancija. Javi im se i pozdravi ih.

A da vidis sta ti je stavljeno pod power options prvo (u BIOS-u i u WIN-u)?

Onda fino reklamiraj, to je najbolje, s obzirom da si ga tek uzeo.

Bas sam mislio da postavim slicno pitanje, kad videh ovu temu.
Prijateljici sam kupio slicnu konfiguraciju c2d e6300, asus p5be, 512 kingston 667, Ati 1600pro...
Ovaj problem je malo jednostavniji, od 10 gasenja kompa, jednom nece da se ugasi, odnosno stane na onom poslednjem plavom ekranu, pred potpuno gasenje. Mislio sam da ima nege veze sa Power menagementom ili sa nekim programom koji radi u pozadini, ali ni posle visesatnog testiranja raznih kombinacija, nista nisam otkrio.

Poslednja izmena:
Bas sam mislio da postavim slicno pitanje, kad videh ovu temu.
Prijateljici sam kupio slicnu konfiguraciju c2d e6300, asus p5be, 512 kingston 667, Ati 1600pro...
Ovaj problem je malo jednostavniji, od 10 gasenja kompa, jednom nece da se ugasi, odnosno stane na onom poslednjem plavom ekranu, pred potpuno gasenje. Mislio sam da ima nege veze sa Power menagementom ili sa nekim programom koji radi u pozadini, ali ni posle visesatnog testiranja raznih kombinacija, nista nisam otkrio.

PAzi pokusaj da restartujes bios,da sva podesavanja budu po defoltu,moj drugar je imao problema zbog cd roma,kada ga je iskljucio radio je bez problema!!!

ne verujem, jer u biosu nije gotovo nista ni menjano.
Zbunjuje me to sto 9 puta ugasi regularno, a 10 put nece. Pri tome ne mogu da uocim nikakvu pravilnost. Pre ce biti da je zbog XP. Svi updateovi su stavljeni pa opet se nista ne menja.

Izvadio sam modem i sve radi normalno.Kasnije sam premestio modem u drugi PCI slot pa je isto radilo normalno.Znachi izgleda da se klao sa nechim na to PCI slotu(mada ni modem mi nije neko zlato.

mozda je nesto pogresno instalirano?!?!?!?!:type:

Ne diraj ništa nego nosi mašinu i reklamiraj.

Vrh Dno