Šta je novo?

Splinter Cell: Double Agent

Lepo piše u readme, podržane karte: ATI X1600/X1800/X1900 series i nVidia 6600/6800/7300/7600/7800/7900 series. Jedina nada će biti neki patch, ali čisto sumnajm da će ga izdati u skorije vreme, ako ne i u opšte. Otprilike situacija je sledeća, igra ce moći da se potera na 6200 moded @6600 dok će npr. jedan X850XT PE, da prostite, ispušiti, i to debelo.

Poslednja izmena:
Ma moći će i ovi što su kupili ove silne X800 AIW karte da je poteraju, ali u Legacy modu :):D

Poslednja izmena:
Jel iskljucivo dvd9 za sada ili moze i na 2 komada?

Ma ima da moze, ako je mogao mracni mesija na 2 dvd-a onda moze i novi sima ribovski.

Poslednja izmena:
auf,odlicno izgleda.
ajde daj jos neke utiske.meni dl nece biti skoro gotov...

i da,koji je min za cpu?oce li je pokrenuti moj barton 2600+?

Poslednja izmena:
Sto je Sima tako cjelav?:p

Poslednja izmena:
losi momci ga uhvatili i osisali ga za sve pare..... :(

Pa ako pise da je PS 3.0 minimum nece raditi...
Kao i svake godine, i ove ce me SC naterati da uzmem novu kartu. Kad je Izashla Pandora Tomorow morao sam da predjem sa Ati 7500 na 9600pro ybog PS 1.1. Pa onda Chaos Theory, sa 9600pro na X800. Znaci, sad sa X800 na neki derivat x1900. Definitivno mi SC svake godine najavljuje novi, godišnji ciklus za zamenu graf. kartice.

@.:GoRaNStEin:.

Vidim da se igrash u 1600x1200 ali ne znam koja ti je mashina. Reci mi kakva je zahtevnost? Oce moci na 1950pro+1GB RAM u 1280x1024 sve na full + AA & AF.

Poslednja izmena:
@.:GoRaNStEin:.

Vidim da se igrash u 1600x1200. Reci mi kakva je zahtevnost? Oce moci na 1950pro 1280x1024 sve na full + AA & AF.

Postoje price da na nvidia (moj slucaj) karticama radi losije nego na ATI karticama sto moze da se dovede u vezu sa cinjenicom da x360 ima ATIjev cip. Dakle, kada sve podignem na maximum detalja, framerate se ne penje preko 30 u vecem delu igre ... nadam se da ti to dovoljno govori koliko je zahtevno ...

Pa dobro, 30 FPS-a u shunjalici je u redu. Igrao sam Hitman-a BM u proseku na 20-tak FPS-a u 12x10 rez. i bilo je potpuno prihvatljivo jer se 90% u igri shetash i shunjash.

Pa dobro, 30 FPS-a u shunjalici je u redu. Igrao sam Hitman-a BM u proseku na 20-tak FPS-a u 12x10 rez. i bilo je potpuno prihvatljivo jer se 90% u igri shetash i shunjash.

Pa ono, 30 je zaista ok, ali 20 je problem, a zaboravio sam da kazem da je padalo i na 13ak :p

Radice ti, ali se drži niskih rezolucija i to je to...

Gorane, svaka čast za screenove...! Izgleda da je lek za novi Splinter Cell i NFS C samo jedan 8800GTX, a? :D Ako prelazimo, prelazimo obojica, da nam daju popust na količinu :D

Gorane, svaka čast za screenove...! Izgleda da je lek za novi Splinter Cell i NFS C samo jedan 8800GTX, a? :D Ako prelazimo, prelazimo obojica, da nam daju popust na količinu :D

Ja cisto sumnjam da ce biti neki veliki boost na 8800GTX, standardno, 30%. Cak i onaj test gde su napucali oko 11000 3dmark2006 pokazuje jasno da je u gpu testovima ubrzanje oko 30%, a da je skor uglavnom napucan cpu testom, vrlo sam skeptican oko tih bombasticnih najava novih grafickih kartica ... 100 puta se vec pokazalo da je tako, to im je provereni recept. Lek se daje na kasicicu :)

Radice ti, ali se drži niskih rezolucija i to je to...
Pa dobro, moj 19" LCD ni ne može preko 12x10 tako da mi je to optimum. Samo da ja mogu da uključim sve senke podešavanja na MAX i bar 2xAA & AF. Mada, ako bude neki Božićni bonus na poslu za "respect" onda možda padne i x1900xt. Pa ako to nije dosta onda WTF... :d

To je dobro, Radeoni su tradicionalno brži u Sam Fisher igrama, tako da ti je X1900 XT pun pogodak...!

Ja cisto sumnjam da ce biti neki veliki boost na 8800GTX, standardno, 30%. Cak i onaj test gde su napucali oko 11000 3dmark2006 pokazuje jasno da je u gpu testovima ubrzanje oko 30%, a da je skor uglavnom napucan cpu testom, vrlo sam skeptican oko tih bombasticnih najava novih grafickih kartica ... 100 puta se vec pokazalo da je tako, to im je provereni recept. Lek se daje na kasicicu :)

Boga mi, ako je istina ono što Tweak Town tvrdi za NFS C, da su R6xx kartice brže od G7x kartica zbog 3:1 arhitekture, odnosno više pajplajna, onda očekujem da NFS C leti na G80, a isto tako da i SC Double Agent radi dosta brže...

kako mislis da stavi aa pored HDR-a..... :S???

Ne vidoh ikoga da kaze kakva je igra... Ipak od Splintera se ocekuje samo najbolje. Do sada nije omanuo nijednom

Poslednja izmena:
ajd proverite/potvrdite vi sto imate igru ovo:

X:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System\Videos\pre_loading_pc.bmp

trebalo bi da je to ovo u attach...zanimljivo :d

Prilozi

• preloadingpcrn0.jpg
    preloadingpcrn0.jpg
    63.5 KB · Pregleda: 228
kako mislis da stavi aa pored HDR-a..... :S???

Ne znam, nemam igru. Ovde su mnogi tvrdili kako ja lupam i kako je oblivion jedina igra u kojoj NVIDIA ne može da potera kombinaciju AA + HDR i kako u najvećem broju ostalih igara može. Pa rekoh, možda je to jedna od tih igara :)

mislim da je goran pokusao da stavi aa... u ct to nije moglo, ja sam probao par puta i jos u nekim igrama... dok npr source engine odlicno to tera, mada sam cuo da je HDR u source-u 8bit-ni... (ili 16bit-ni ako je full HDR 32bit-ni). Mozda lupam ali tako procitah i cuh negde....

ajd proverite/potvrdite vi sto imate igru ovo:

X:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System\Videos\pre_loading_pc.bmp

trebalo bi da je to ovo u attach...zanimljivo

Ima na oficijalnom forumu topic o tome. Igra se vec pojavila u zemljama kao sto su Sweden, UK, mislim i Denmark ili tako nesto "pirated versions are comming from boxes version that are being sold in europe "... tako da je glupo da crackuju pre-released version igre... Ima likovi koji su igrali obe verzije, znaci onu koja se pojavila po prodavnicama i ovu sa neta, i kazu da nema razlike, tj isto je bagovita i neoptimizovana... A desavalo se i u ostalim igrama da zaborave da izbace taj screen iz igre, tj direktorijuma u kojem se nalazi igra. U igri nigde ne pise "build" niti neke brojke koje tepaju oci i ostale gluposti sto je karakteristicno za pre-release version neke igre.
btw tu je naglaseno da ce samo loading time biti popravljeno, znaci nece biti popravljeno ni glitches niti bagovi neki niti nista drugo, nego je jasno naznaceno i napisano, loading time...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno