Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 6 - oficijelni thread

Sve sve, ali oni golmani nisu normalni. 100% sanse brane kao sasavi, ali zato primaju neke smrdljove koji bih ja odbranio :) I mnogo je dobra kontrola lopte (ne samo boljim tehnicarima), bez vecih problema se prolazi kroz odbrambenog igraca :)

Logitech Precision, ako ti ne trebaju analogni za 850 dinara bombonica :)

Jel' to ovaj:

boksbilde-full-300x200.jpg

Da li postoji varijanta da se igra na dve tastature?! Probali smo u PES5, u Winu dve tastature rade odlično, ali u PES5 ni makac :( Da ne donosim ponovo tastaturu od drugara za džaba...

DODATAK: Inače tako me smaraju glupavi ofsajdi da ne mogu da vam opišem! Čoveče, šutnem direktno ka golu, zavalim golčinu sa 20+ metara, a meni sudija svira ofsajd, zato što mi je neki levi igrač ostao skroz gore kod linijskog sudije...?! Mislim strašno, ako Patch to ne ispravi, ima da ubijem nekog :)

Poslednja izmena:
Za dual action sam cuo od dosta njih da se zale na neprecizan d-pad, licno nisam probao.

NIKAKO dual action! Ni slucajno!
D-pad(to je onaj normalni za kretanje?) je UZAS! Toliko je neprecizan da je to strasno. Cesto, cesto se desava da dok idete pravo, odjednom skrene gore, dole, znaci maksimalna nepreciznost.
Rumble pad je onaj koji vam treba.
Eh da sam ja to znao, pre nego sto smo ja i drugari iskesirali za Dual action.. :mad: ..

ko josh koristi D-pad, kako bre ljudi radite neke bolje finte na tome ?:)

Ni meni nije to jasno,pa analog je 3x precizniji,a DS2 ima naj kvalitetnije palice.Ja ga gazim vec godinu dana i isti je kao prvog dana,jedino treba paziti gde se kupuje,ima da se nadju malo jeftiniji a nisu ni blizu onih iz BS.

Jel moze neko da kaze sta je ok uzeti od analognih joypad-ova, a da ne bude preskupo.Na cemu je optimalno igrati pes6? Koliko je analog bolji od obicnog joypad-a za pes?
Igram na tastaturi i posle tri dana sam u stanju da uzmem kup na regular(ali sa Brazilom :) ). Ne mogu pola poteza da izvedem na tastaturi jer bi mi se prsti vezali u cvor.
Svi malo sofisticiraniji potezi na tastaturi su uzasno neprirodni komboi.

Preporucujem ti GENIUS G-12U Vibration 16.28e ili za oko 5e GamePad GENIUS G-08XU(savim dovaljan samo za fudbalice i slizi me vec godinu ipo dana(par puta zestoka padao i to dokazuje koliko je izdrzljiv) USB
g12u-vibration.gif

g08xu.jpg

Nadam se da se šališ za Genius 08.:trust: Pa to ne da nije dobro, nego ne zaslužuje pomena ovde. Ovu 12icu nisam probao i neću da pričam o njoj, ali ovaj žasu od 5€ je toliko daleko od izdržljivog, da kada u Weekepediji ukucaš Fragile on izbaci njegovu sliku.:D
Pozdrav.:wave:

Ja sam tih "GENIUS G-08XU" izlomio milion,najveca slabost mu je sam krstic(onaj unutrasnji),ako hoces da bar malo traje,otvori ga dok je nov i zalij(ojacaj) krstic super-lepkom,ja sam cak svojevremeno sekao neki ultratanki lim u tom obliku i lepio sa donje strane :D :D
Ne preporucujem.(ne znam kakav je onaj analogni)

Poslednja izmena:
Nadam se da se šališ za Genius 08.:trust: Pa to ne da nije dobro, nego ne zaslužuje pomena ovde. Ovu 12icu nisam probao i neću da pričam o njoj, ali ovaj žasu od 5€ je toliko daleko od izdržljivog, da kada u Weekepediji ukucaš Fragile on izbaci njegovu sliku.:D
Sta ne zaslizuje pomena,sta lupetas aj nemoj pricati neistine moorhuhn za takve pare(5e)neces naci bolje provereno(ma bacao ga ko lud,udarao i nije mu nista i nemoj pricati nebuloze)

Ja sam tih "GENIUS G-08XU" izlomio milion,najveca slabost mu je sam krstic(onaj unutrasnji),ako hoces da bar malo traje,otvori ga dok je nov i zalij(ojacaj) krstic super-lepkom,ja sam cak svojevremeno sekao neki ultratanki lim u tom obliku i lepio sa donje strane :D :D
Ne preporucujem.(ne znam kakav je onaj analogni)
Pa ako si ***** da lupas krstic pa noramlno da nece izdrzati ne samo geniusov vec nijedan gamepad makar kostao 100e.I na kraju krajeva nijedan gamepad nije otporan na teske udarce(ako imas srece radice ti i posle par bacanja mada nije preporucljivo)

za takve pare(5e)neces naci bolje provereno(ma bacao ga ko lud,udarao i nije mu nista i nemoj pricati nebuloze)

Izdrzljiv je na udarce i bacanja ali nije to sustina,imam kuci brdo joypad-a i svi su celi ali im strada "krstic" od fudbala i mogu samo da ih gledam.Tacno je da nema nista bolje za te pare ali nema ni gore :d
Pozdrav.

EDIT:Cisto da znas da imam ekipu od 4-5 ljudi koja SVAKI DAN igra fudbal i SVI smo promenili po 2-3 takva joypada i niko ih vise ne koristi jer su skrsheni.Nije crkao krstic od lupanja vec od samog igranja,igram konamijeve fudbale na joypad-ima od kad postoje,mnogo ih mi je proslo kroz ruke i odgovorno tvrdim da je krstic na ovom sr*nje.

Poslednja izmena:
ZA pes je dovoljan verujte mi,osim ako necete analogne da bi mogli da izvedete potez ,,marseille roultte,,(analogni su vise predvidjeni za igrice tipa Marvel: Ultimate Alliance,Prince of Persia: The Two Thrones,tabacina i voznji zbog vibracije....)

Poslednja izmena:
ZA pes je dovoljan verujte mi,osim ako necete analogne da bi mogli da izvedete potez ,,marseille roultte,,(analogni su vise predvidjeni za igrice tipa Marvel: Ultimate Alliance,Prince of Persia: The Two Thrones i tabacna)

Opet subjektivna stvar,ja se vise nikad ne bih vratio na krstic,trebalo mi je vremena da se naviknem na palice a sad ne mogu da igram drugacije.Mnogo se lakse kontrolise igrac i driblinzi samo prste.Moras probati i jedno i drugo,videces koliko su palice bolje,samo ti treba kvalitetan kontroler jer ako su palice loshe onda ne vredi,jako se tesko igra pogotovo ako nikad nisi igrao.Poz.

Pa ako si ***** da lupas krstic pa noramlno da nece izdrzati ne samo geniusov vec nijedan gamepad makar kostao 100e.I na kraju krajeva nijedan gamepad nije otporan na teske udarce(ako imas srece radice ti i posle par bacanja mada nije preporucljivo)

Slusaj nevaspitani stvore; ljudi su u pravu. imao sam-pukao krstic. kapiras?
dok ga milujete ok, ali jedan cim( iznerviras se pa pritisnes, normalno?) i gotovo. otvori pa ces videti. da sam odma znao da ga ulepim sa Bison super glue verovatno bi jos radio.
kakav covek!
inace Sony gamepad ce sigurno izdrzati svaki udarac i ne kosta 100 eura. znam jer sam iznajmljivao Sony. Neunistivi su. jedino se menjaju gumice koje kostaju 250 dindzi. jel to mnogo na godinu dana?:wall:

Koga ti to vredjas glavonjo,ako imas problema idi leci se.Je nisam imao nikakvih problema i sto se tice ostajem pri tome da su kvalitetni gemepadovi.Nije kriv gamepad sto se izivljavas na njemu.
ontopic.gif

Da se vratimo najvaznijoj sporednoj stvari...ovih dana sam pikao primeru malo sa barsom,vidim da su se neki zalili kako im igraci sami igraju,odjednom se nadju u gol sansi...mislim da je to jednostavno poboljsan AI vasih(i nasih :))igraca,dosta igram multitap pa imam naviku da pratim sta ostali igraci rade i moram reci da se jako lepo i pametno krecu,pravovremeno utrcavaju itd...sve u svemu mnogo bolje nego u PES5 gde su saigraci itekako znali da zabodu...

Ja igram na tastaturi, ali ortaci koji dolaze kod mene, kao i burazer igraju na Genius-u od 5e...

Toliko im je puta ispadao na pod, bivao zgazen ( iz besa ili slucajno ), polivan gustim sokovima, ali evo i posle godinu dana radi kao zmaj... A da, ovi sto igraju na njemu ga sigurno ne miluju...

jel ima neki option file sa nasim novim dresovima i "aktuelnim" reprezentativcima?

Preporucujem ti GENIUS G-12U Vibration 16.28e ili za oko 5e GamePad GENIUS G-08XU(savim dovaljan samo za fudbalice i slizi me vec godinu ipo dana(par puta zestoka padao i to dokazuje koliko je izdrzljiv) USB
g12u-vibration.gif

g08xu.jpg

da, da taj isti mi je trajao 3 dana, pukla mi je strelica na levo od igranja fuce, bezte od ovoga!

ZA pes je dovoljan verujte mi,osim ako necete analogne da bi mogli da izvedete potez ,,marseille roultte,,(analogni su vise predvidjeni za igrice tipa Marvel: Ultimate Alliance,Prince of Persia: The Two Thrones,tabacina i voznji zbog vibracije....)

Šlušaj dečko, nemoj takav rečnik da upotrebljavaš (lupetaš, *****...) pa da se posle još ljutiš što ti zigic replicira kako si nevaspitan. Tačka.:smash:
Posedujem radnju IT opreme već 4 godine. Prodavao sam te geniuse xz komada i odgovorno tvrdim da za te pare ne možeš da kupiš bolji gamepad jer samo on košta toliko. Inače krš krševa. Čak sam pravio male krstiće od tankog lima (zanat stečen iz vremena C=64;) ) i lepio na onu tananu plastiku, da bih popravio iste mušterijama. Niko ne govori o tome što ne možeš da ga oštetiš na drugi način, ali sam krstić je isuviše tanak i krt, samim tim lako puca. Uostalom ko ne veruje ima thread o gamepadovima, iskoristite opciju pretraga i pročitajte šta su ostali članovi bench rekli.
Jedini, ali jedini razlog zašto ne koristim Logitech Precision Refresh (onaj "okačen" plavi), je taj što nema analogne. Kada se jedanput navikneš na iste, ma nema šanse da se vratiš na krstić. Ta tvoja teorija da oni ne služe za sportske simulacije ne stoje, jer bih ja istom logikom mogao da kažem da je krstić dobar samo za 2d platforme (Super Mario tipa) i starije tabačine. Što naravno nije takođe tačno.
Znači imaš mišljenje i to je lepo, ali nemoj da padaš u vatru ovde i da krećeš u raspravu sa svima koji ne dele tvoje mišljenje.
Toliko od mene...odoh da igram Master ligu.

Poslednja izmena:
Ok,odlicni su joypad-i kraj price,neznam vise ni ko je pitao za savet u vezi kontrolera,verovatno se i sam smorio,neka kupi tog geniusa pa ces posle ti br@n@c da mu vratis pare kad mu pukne krstic posle 3 dana :d :d
A ja cu da prodam ovaj moj DualShock2 sa adapterom i kupicu 7 geniusa i ima da se igram ceo zivot bre...:banana:

Je l' se nekom dešava sa G12-U da ponekad levi analogni stick počne da 'vuče' u levu/desnu stranu? Onda ga, kao, kalibrišem, ali opet... Ili je to klasična boljka joypadova pečurkara... probao sam da menjam drajvere (generic/genius) ali slabo nešto... Inače, nemam preterane zamerke na konkretan model, to je to za te novce...

Poz

Čak sam pravio male krstiće od tankog lima (zanat stečen iz vremena C=64;) ) i lepio na onu tananu plastiku, da bih popravio iste mušterijama.
I ja sam to radio na mojim Quickshot-ima II !Za to mi je najbolje sluzio zilet, koji polomim uzduzno na 2 plekcica - to je neunistivo.... eh, nostalgija... Evo imam u sobi jedan rasturen Top Star (onaj sa providnim kucistem), godinama planiram da ga sklopim i napravim za PC - cak sam i semu za povezivanje bio skinuo sa neta......Nema li nako tu semu C64>PC???

Nazad
Vrh Dno