Šta je novo?

F.E.A.R. Extraction Point

Pa `de si bio juce?
Svuk`o sam onaj najveci patch od "1.00 to 1.06-1.07" (460MB),koji btw. ni ne radi sa mojom verzijom.
Ali resio sam problem u medjuvremenu sa dobrim patchom..

Koji je to patch od 460Mb, ja skidam sa Sierrinog sajta taj isti patch ali od 300Mb.

Odlicna ekspanzija, razonoda za jedan dan, previse kratka, prica opet ostala nedorecena, sa blagom najavom sledece ekspanzije. Trebali su lepo da stave imi ekspanziji FEAR Epsiode 1.

Poslednja izmena:
Ja ne znam da li radi sa bilo kojim patch-om, ali znam da je dovoljan 1.01 patch sa "dodatkom" od 3.6 MB koji sam slučajno našao (demonoid).
ajde covek pricaj gde moze da se skine to ne mogu da skidam patch od 602mb ne pada mi na pamet,aj molim te posalji mi na PM link
hvala;) :wave:

Zamolio bih nekog da mi na pm posalje linkove za patch i to sto treba da mogu da instaliram extraction point jel sam skidao patcheve od 500 mb 2 puta i nisam mogao da ih instaliram a pise da je igra english version...Hvala

Probaj da skrolujes ekran tri, cetiri puta na gore misem i videces link. ;)

Da al ja ne bi da skidam 300mb mene zanima jel ima negde 1.01 patch da se skine...

Pa gore kazes da si skidao 500 mega i to dva puta. ;) Sada skini 300 mega. Verovatno moze da se skine i stariji patch ali mozda exp. moze da radi samo sa minimum 1.07 patch-om, mada nisam siguran...

Meni je patch 1.o7bio na dvd expanzije tako da se nisam mucio i evo sad igram se:banana:

ja sam juce presao igru ...bas je kratka i jako je glup kraj

F.E.A.R. Teksture

Ja imam jedan zesci problem: naime, KADA GOD udjem unutar neke zgrade teksture se potpuno s*ebu i zidovi postanu providni... Da li se to desava jos nekome??

Ja imam problem sa igrom: Kada pokrenem benchmark sve radi kako treba, dok cim pokrenem misiju texture su sve crne i radi 1fps. U cemu je fora?

Ja imam jedan zesci problem: naime, KADA GOD udjem unutar neke zgrade teksture se potpuno s*ebu i zidovi postanu providni... Da li se to desava jos nekome??
Ja sam imao taj problem ali samo na 2-3 mesta u igri........
graficka mi je 6600gt ,drajveri 91.47

ja sam imao taj problem u Far Cry, jer sam palio istovtemeno HDR i AA. Vidi da nije to...

i meni se desavalo da staklo prozora poludi tj. slika pocne da se trese i boje razlivaju koji trip:shock:

Poslednja izmena:
DirectX je resio problem :banana:
Hvaala na pomoci kowalski:wave:

Stvarno, 'fala Kowalski

Sto se tice patcha, trebalo bi da je ukljucen sa expanzijom, tj. ne treba da se skida nista.

Sto se tice patcha, trebalo bi da je ukljucen sa expanzijom, tj. ne treba da se skida nista.

Upravo tako, na pocetku instalacije expanzije igra vam ponudi update za originalni FEAR, barem ja imam tu verziju :)

ima 2 verzije igre... na 2 diska i na jedan dvd... koja sadrzi patch?

sta se desava,sve sam uradio kako bog zapoveda (update directx,novi drajveri,patch..) i kad treba da ocita prvu mapu nista se ne desava (crn ekran),u pozadini se cuje zvuk,nije zapucala ali slike nema... ako je imao neko ovaj problem ili zna sta treba da radim neka mi odgovori.
konf. 6600gt agp,athlon 2400+,1gb rama...

Imas problem sa kodecima,ne znam tacno koji su ti sto smetaju.

sta se desava,sve sam uradio kako bog zapoveda (update directx,novi drajveri,patch..) i kad treba da ocita prvu mapu nista se ne desava (crn ekran),u pozadini se cuje zvuk,nije zapucala ali slike nema... ako je imao neko ovaj problem ili zna sta treba da radim neka mi odgovori.
konf. 6600gt agp,athlon 2400+,1gb rama...

I ja imam isti problem!

Stuck!

Pitanje:

Kako se otvaraju terminal gate-ovi da bih prosao do voza koji stoji na stanici?
Hvala!

Kad tad ćeš doći u kontrolnu sobu sa monitorima (igra je vrlo linearna, ne vidim kako bi promašio) i tu imaš da aktiviraš prekidač na velikom stolu.

Za ovu moju jadnu kartu ovo je prakticno neigrivo u 1024 rezoluciji.Uskoro stize druga,valjda ce se i to promeniti.Mada,nisam primetio neku vecu detaljnost od one vidjene u originalu a on je mnogo bolje radio.

Nazad
Vrh Dno