Šta je novo?

Laptopčić

Pa, ako je mobilnost ravna nuli, sto bi uopste i menjao desktop 🙂

Dobro, de, nije ravna nuli ali sve sto je iznad 17" je prilicno neprakticno za nositi.
Postoji koferce, kao tasna za laptop samo nesto veca, koji je bas praktican, pa mozda i za ovakvu stvar. Na fazon je pravog kofera sa tockicima, samo recimo upola manji, za ovakve dimenzije, pa ti pored laptopa, stane unutra i par carapa i donji ves za poslovni put 😀

Aaaa, drzao sam jedan takav koji dan - mozete li da verujete da uz toliku snagu njegovi diskovi (2xSATA7200 SoftRAID0) rade sporije od prosecnog desktop diska? 😀
Ali fenomenalna business platforma, stvarno su postavili sitnice koje puno znace (kako je pozicionirana kamera i mikrofon i slicno)

Avaj za sve ima kupaca ali ovo mi zaista nije jasno... Zasto bi neko ovo kupio...?

Napravis prezentaciju, odes kod business partnera, prikazes bez projektora. Odlican utisak daje, provereno.
Velicina ekrana je isto perfektna za video conference, tacno imas osecaj kao da govoris sa osobom. Moras da probas da bi doziveo, laptop je stvarno osmisljen.

Napravis prezentaciju, odes kod business partnera, prikazes bez projektora. Odlican utisak daje, provereno.
Velicina ekrana je isto perfektna za video conference, tacno imas osecaj kao da govoris sa osobom. Moras da probas da bi doziveo, laptop je stvarno osmisljen.

🙂

Avaj za sve ima kupaca ali ovo mi zaista nije jasno... Zasto bi neko ovo kupio...?

Onaj kome to treba mozda? Na primer dizajner ili arhitekta koji obilazi svoje klijente? Sta fali, stavis ga u gore pomenuto koferce, kofer u auto i vozi. To bi bila moja ideja.

Pa, XPS serija je za gamere, ne za arhitekte, ali ima ih raznih 🙂 Mada, mozda i arhitekte vole da odigraju poneki Doom ili FarCry...

Poslednja izmena:
fino izgleda, ali mi je namena istog malo problematicna... na primer za lekarske i sl. ordinacije i tamo gde je vizuelni efekat bitan moze ( stim sto bi ja pre uzeo mac za to ).. ako je neko inzenjer ili sta vec onda mu treba moc i ugodnost pri radu, znaci dobar mish i natural tastatura.. a ovo to nema...

Tastaturu i misha biras uz ovo ;-)

a Jel dobijem i kola kojima treba da ga prenosim? 🙂 Ne super je racunar stvarno, ali ipak tesko da ce da postane za svakog u skorije vreme....

Pa, XPS serija je za gamere, ne za arhitekte, ali ima ih raznih 🙂 Mada, mozda i arhitekte vole da odigraju poneki Doom ili FarCry...

Vole da se igraju naravno 🙂
Ali u svakom slucaju cpu/video snage i vidljve povrsie nikad nije dosta za sve koji se bave grafikom bio koje vrste u pokretu to bar znas (pogotvo za arhitekte...)

Jako lepo skockana masina. Ostavlja upecatljiv utisak a za kancelariju k'o stvoren. Vikendom moze da se odnese posao kuci i da se odigra cak i neka igra bez frke. Veliki display, C2D, Radeon X1800, ima sve sto moze da ti zatreba... Ozbiljna masina. A lepo i izgleda. Bas bi mi lepo stajala na stolu, taman da ostavim utisak na komsiju kad dodje :d

Ukusi su razliciti, ne zelim da pokrecem tu diskusiju. Ali nesto sto tezi 9kg tesko da mozete svrstati u notebook racunare. A ako nije mobilan onda je u najmanju ruku precenjen. Priznajem da moze da bude savrsena masina za profesionalce kojima na terenu treba malo vise snage ali za to moze i nesto jeftinije da se uzme.

Nazad
Vrh Dno