@ Gorenstein
Ljudi boze kakva budala...
Na boldovano ne znam šta bih odgovorio, nema smislaKada je u pitanju koncept G3 - meni je savršeno jasno da ona nije zamišljena da bude za svakoga, ali toliko su je srozali tehnikalijama...Možda jednog dana posle ko zna kog patcha i sa ko zna kakvim mašinama ovo postane igrivo. Inače, čak i da je kvalitet grafike istovetan Oblivionovom pa bi opet igru trebalo popljuvati zbog očajne optimizacije. A kamoli što je 3 koplja iza. Oko artworka se ne bih složio, meni su oba podjednako kvalitetna, ali dobro, to je već pitanje ukusa. Ipak je Elder Scrolls unapred definisan i osmišljen svet, sa svim svojim rasama, pozadinskom pričom itd. a ovde se tek izašlo iz kažnjeničke kolonije
edit: a opet oko osmišljenosti i prilagođavanja prosečnom igraču - upravo je borba u Gothicu 3 pravljena baš za svakoga, da se samo ide napred i stiska LMB. Jeste to bolje od Diabla gde se samo stiska LMBali je pola koplja iza prethodnog Gothica i koplje iza Obliviona...tipična arkadica.
Eto, ja odustadoh posle jedno 2 sata. Znači, ceniš da ima smisla nastaviti?Tako nesto se srece samo u uvodnih 2-3 sata igre.
Eto, ja odustadoh posle jedno 2 sata. Znači, ceniš da ima smisla nastaviti?![]()
za tu shumsku divljach najbolje je ocigledno korisiti neko od oruzja sa vecim dometom, mozda spear ili scytche
ocegldno je vreme za dula core varijante i bar 7900 za igranjenije da sam graphic hore ali igranje na minimumu mi ne pada na pamet
Pominješ najave koje su pratile Oblivion kao najveću kritiku, vrlo često... a specifikacije prilikom razvoja G3 su bile sve više i više, a kvalitet tih šotki koje pominješ je bio sve gori i gori. Toliko o obećanjima ovih, i onih, koji su veoma iznad za Gothic, još uvek.za tehnicke specifikacije mi je bilo jasno kakve ce biti od prvoh shotki, ko je verovao da ce sve drasticnije da izgleda ebga... optimizacija nazalost nikada nije krasila g serijal, mozda neki patch, ali to ce biti tesko...
Pominješ najave koje su pratile Oblivion kao najveću kritiku, vrlo često... a specifikacije prilikom razvoja G3 su bile sve više i više, a kvalitet tih šotki koje pominješ je bio sve gori i gori. Toliko o obećanjima ovih, i onih, koji su veoma iznad za Gothic, još uvek.
Hebi ga sad.Ja pokusavam na fin nacin da ti objasnim da nije sve kako izgledaa ti se sprdas
.Nemoj nastaviti.Ne svidja ti se igra i gotovo.Pokusaj ponovo kad izadje patch ako ispravi to sto ti se ne svidja,ako ne nista.:wave:
edit:koliko vidim svima je toliko sati trebalo da promene misljenje:d
?
Najnormalnije pitam, pošto sam odustao posle 2 sata igranja, a kažeš da posle otprilike 2-3 sata sve dobija novu dimenziju nakon nabavke par novih stvari i sl. Nastavio bih ako se te stvari otklanjaju nakon toga, kao što rekoh, meni je najveći problem borba. Ako je ona posle drugačija - nije problem, spustiću rezoluciju i detalje i uživati u igri, kao što sam već rekao atmosfera i priča mi deluju izuzetno.
Mene si iskreno iznenadio nekim izjavama ovde. Uklopio si se sa onim likom koji očekuje da će patchevi ispraviti dijaloge koji nedostaju i proširiti postojeće![]()
Ima jedna dobra stvar sto je divlja svinja tako jaka.Jednim lepim scroll-om je naterate da ide i bori se uz vas.:d
A da to je super nigde bez pet-a nego jel ima neka bolja zivuljka od svinjceta kasnije neka macka ili medved.
Ma najbolje.Sto se tice borbe, pa ona je bar meni slicna onoj u oblivionu, s tim sto ovde postoji par kombo poteza ato koliko mi se cini nije bilo u oblivionu, a i tamo je bilo na principu "udri zvera dok ne crkne"
Uklopio si se sa onim likom koji očekuje da će patchevi ispraviti dijaloge koji nedostaju i proširiti postojeće![]()
Ma najbolje.
Tom taktikom ne bi odmakao više od 5 kvestova.
Ja za sada imam prilican problem sa divljom svinjom.Ona me najcesce pobedi.
Za početak, izvinjavam se. Obratio sam se i direktno tebi prvi put kada si pomenuo takav patch. Jednostavno, ono što se očekuje od patcheva za G3 je praktično pravljenje kompletno nove igre. Mada vidim da su sada svi zadovoljni i polovičnim ispravkama. Ok.Da li si chuo nekad za content patch? Nije ni bitno, dijalozi koji nedostaju su vecim delom ispravljeni u prvom patchu.
Uostalom vrlo je podmuklo i nekulturno prozivati nekog na takav nachin. Ako imash nesto da mi kazes, reci mi direktno, ovde ili na PM. Ovo je ozbiljan forum i trebalo bi da se zna neka osnovna kultura. Pozdrav!
Za početak, izvinjavam se. Obratio sam se i direktno tebi prvi put kada si pomenuo takav patch. Jednostavno, ono što se očekuje od patcheva za G3 je praktično pravljenje kompletno nove igre. Mada vidim da su sada svi zadovoljni i polovičnim ispravkama. Ok.
O cemu bre ljudi vi pricate? Kakva bre nova igra, kakvi nekompletni dijalozi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari