- Učlanjen(a)
- 09.10.2005
- Poena
- 319
Posto u narednih par meseci planiram da kupim jedan od ova dva procesora, interesuje me da li neko moze da mi objasni i preporuci sta je bolje kupiti jer je ipak razlika skoro vise od 100 eura koji mi se ne bacaju bas bez veze. Znaci, interesuje me koliko bi dobio vece performanse sa E6600 u odnosu na E6400, pre svega u igrama . Takodjer, interesuje me da li neko moze da mi kaze razliku u performansama izmedju ovog procesora koji imam sada (Inter Pentium 2.8Ghz Prescot) i E 6400, odnosno ovaj prescot i E6600.
Ono sto me jos interesuje da li normalno bilo koji od ova dva procesora pasuju na plocu P5B??? Voleo bih da znam i sledece - posto bi uzeo za neki od ovih procesora jednu od sledecih maticnih ploca u skladu sa budzetom (do 155 eura):
1. Asus P5B (140 eura)
2. Gigabyte GA-965p-DS3 (155 eura)
Koja ploca je bolja i zasto, naravno, da li je P5B ploca losa za gore navedene procesora i da li spada u dobar izbor...???
Molim Vas odgovore ! Hvala!
Ono sto me jos interesuje da li normalno bilo koji od ova dva procesora pasuju na plocu P5B??? Voleo bih da znam i sledece - posto bi uzeo za neki od ovih procesora jednu od sledecih maticnih ploca u skladu sa budzetom (do 155 eura):
1. Asus P5B (140 eura)
2. Gigabyte GA-965p-DS3 (155 eura)
Koja ploca je bolja i zasto, naravno, da li je P5B ploca losa za gore navedene procesora i da li spada u dobar izbor...???
Molim Vas odgovore ! Hvala!
Poslednja izmena: