Šta je novo?

E-bay

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

petarst

Čuven
Učlanjen(a)
24.05.2002
Poena
619
Molim vas, da li neko zna zasto nema Srbije kao opcije za destination country ?
I kako onda da se narucuje sa e-baya ,ako ne mozemo da selektujemo zemlju?

Molim vas, da li neko zna zasto nema Srbije kao opcije za destination country ?
I kako onda da se narucuje sa e-baya ,ako ne mozemo da selektujemo zemlju?

Da selektujesh zemlju gde ?

U adresama ti mozesh da upishesh shta hocesh, a u aukciji ako pishe worldwide i ako ne pishe "we don't ship to Serbia", shto nikada nisam video, znachi da shalje u Srbiju.

Kada dobijesh aukciju, ti mozesh prodavcu da kazesh shalji tu i tu, napishi mi tu i tu sumu na paketu, 99% poslushaju...

Da selektujesh zemlju gde ?

U adresama ti mozesh da upishesh shta hocesh, a u aukciji ako pishe worldwide i ako ne pishe "we don't ship to Serbia", shto nikada nisam video, znachi da shalje u Srbiju.

Kada dobijesh aukciju, ti mozesh prodavcu da kazesh shalji tu i tu, napishi mi tu i tu sumu na paketu, 99% poslushaju...

hvala ti Driver-u !

Cudno je da stvarno nisu updateovali zemlje, tako da cak nema ni Serbia and Monetenegro, nego i dalje stoji Yugoslavia... Mada stvarno nije problem, lako se sve dogovoris sa prodavcem

Cudno je da stvarno nisu updateovali zemlje, tako da cak nema ni Serbia and Monetenegro, nego i dalje stoji Yugoslavia... Mada stvarno nije problem, lako se sve dogovoris sa prodavcem

Nisu jedini... ma ko ce nas pohvatati... svakih par godina menjamo ime... pa i pasosi su na jos na Jugoslavija! Al' valjda smo se sada konacno skrasili 😉

ček... ček... Kažete da možemo da kupujemo sa Ebay-a?Je li mislite na Ebay.DE ili Ebay.COM? Mislim da su neverovatno povolje stvari tamo, i da se vredi nadmetati. Isto tako me interesuje koju karticu koriste i kako se registrovati?

Hvala i nestrpljivo iščekujem odgovor,
Tane

Da ne otvaram novu temu, zanima me par stvari:

http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=ac...ckballs&_odkw=acer+keyboard&_osacat=0&bkBtn=1

1. Ako naručim ovo s**nje od tastature u Austriju, na koji način bi to oni to meni mogli dostaviti i koliko bih bio odran za to?
2. Od plastke imam samo Intesa Internet karticu, mogu li ja platiti s tim a staviti adresu u Austriji?
3. Šta ako probam da naručim u Srbiju i ima li kakav cheat da se to izvede?
4. Ima li sajtova koji prodaju ovakve stvari online a da dostavljaju u SR i primaju kartice?
5. Ima li neko 3. rješenje?

Iz principa neću da plaćam 300% marže nekome ovde.

Ne razumem, zasto Austrija? Lepo prodavac kaze da salje u Evropu, samim tim i u Srbiju. Bilo ko ko ima paypal nalog moze ovo da ti naruci i da ti stigne direktno ovde, verovatno i bez carine. Vrlo jednostavno. 11$ je shipping

Pa znam da svi kukaju da e-bay ne dostavlja u Srbiju, pa sam mislio naručiti kod rodbine u Austriju, pa da oni meni pošalju, ali ne znam kako ide oko carine i tih gluposti. A paypal nemam i koliko znam ne može biti verifikovan u SR.
Generalno znam malo toga oko ovoga, pa zato pitam.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno