Šta je novo?

Cooler Master Vortex TX za Venice-a

goran.a

Slavan
Učlanjen(a)
02.02.2006
Poena
380
Dakle uzeo bih ovaj kuler jer je u skladu sa novcem koji bi izdvojio za ovo parce hardvera.Moj box kuler nesto zeza a taman sam planirao da uzmem neki.Evo ga

72e2139b8c4cb870a44fe71868988032.jpg

Da li je on dovoljno dobar za Venice-a?3000+ je u pitanju,hteo bih da ga drzim na 2,2 Ghz.Specifikacije sam nasao ovde medjutim nisam bas neki expert pa mi treba jos neko misljenje.

Inace,ajde i to da kazem novac za koji mogu da ga uzmem(naravno nov) je 1500 din. pa je naravno jos jedno pitanje isplati li mi se to?

Od boxa je sigurno bolji, a procesor možeš navrnuti jače od 2.2 i sa boxom.
Meni A64 radi na 2.5 a sve što sam uradio je to da sam promenio ventilator na boxu (uz malo modifikacije) Cooler Masterovom osmicom. Hladi isto a vrti se duplo sporije, i naravno mnogo
je tiši. Pozdrav!

Uzeo sam ga.U stvari uzeo sam Ultra Vortex.Bas htedoh negde da postavim pitanje.Imam problem,moj Venice nece preko 2Ghz?!:zgran: Imam MSI K8Neo 4-F i napajanje Chieftec 360w.Revizija je DH8-E6 ako to nesto znaci.Znaci cim stavim preko toga,ili blizu makar 2,1 Ghz komp se zamrzne pri podizanju sistema.Probali smo i voltazu da podizemo ali nista.Na 2 Ghz radi savrseno,bez ikakvih problema ali reko kad sam vec uzeo kuler da bar malo bolje to radi:d .Namucili smo se dok smo postavili jer ovaj MSI ima nazad onu metalnu plocu dobro zalepljenu a ovaj kuler hoce svoju,ne moze da dohvati sraf dok stara stoji i tako.Namontirali smo i sad sve radi savrseno ali zar zaista samo toliko moze da se podigne?

Usput temperatura procesora vise nece da se ocita kako treba.U Core Centru stoji 1 stepen celzijusa.:wall:

Da li si dobro podesio sve parametre u biosu? Kad podižeš FSB moraš smanjivati brzinu memorije,
najbolje ti je da prvo "simuliraš" klok u A64Calc-u. Podesi prvo tako da ti takt memorije bude oko 200, pa onda dalje...
Probaj SpeedFan ili Everest

Poslednja izmena:
Da li si dobro podesio sve parametre u biosu? Kad podižeš FSB moraš smanjivati brzinu memorije,
najbolje ti je da prvo "simuliraš" klok u A64Calc-u. Podesi prvo tako da ti takt memorije bude oko 200, pa onda dalje...
Probaj SpeedFan ili Everest

Nisam ja radio, drugar je. Ali sam pazljivo pratio😀 .Ajde probacu:wave:

Nazad
Vrh Dno