Šta je novo?

Cene USB flash memorija u Metro-u

• Začetnik teme Začetnik teme Civil
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Civil

Slavan
Učlanjen(a)
18.08.2005
Poena
380
Znaci, ortak je danas kupio USB FLASH 2.0 VERBATIN 512MB za 820 dinara a 1GB kosta oko 1500-1600 dinara.

Wtf?

Ima li toga i u novosadskom metrou da picim sutra odma da pazarim?

Znaci, ortak je danas kupio USB FLASH 2.0 VERBATIN 512MB za 820 dinara a 1GB kosta oko 1500-1600 dinara.

Wtf?

Lakse malo sa ovako bombasticnim naslovima, nema nikakve tajne trenutno je na snizenju(akciji) verbatim 512mb usb drive i akcija traje do 25.10. Akcije ovakvog tipa se smenjuju u nizu jedna za drugom.

da ne bude da je to neki skart... tipa onog cuda sto je delio kent... skorije...
mislim da je regularna cena za 512 oko 1500 din... tako da je ovo oko 50%...
treba biti oprezan.. koliko daju garancije...

Ortak nije uzeo garanciju... ******... kaze pise nesto dozivotna... ali to verovatno pise na kutiji, znaci to je garancija koju daje proizvodjac... ne znam sta da ti kazem i za tu cenu od 1500 din... ja sam moj Corsair pre jedno pola godine platio 30 evra i to 256... sada sam na istom mestu video 512 isti taj za te pare... tako da je i tih 1500 din malo...

@Dekara Sta, ti si se primio da stvarno nesto daju za DZABE ? Mislim, ovo kao da je dzabe... ladno mi dodje sutra da odem i kupim 10 komada i posle prodajem... 😉

Pa cekaj nije se covek primio bez razloga. Jel se "deli" jos nesto sem tih usb mem stickova???

Ne bi bilo lose stvarno da neko potvrdi da toga ima i u NS Metro-u i da kaze sta jos interesantno ima od hardware-a.

Uzeo sam i ja taj verbatim od 512mb, ne daju garanciju, racun vazi kao garancija od 6 meseci...

@Dekara Sta, ti si se primio da stvarno nesto daju za DZABE ? Mislim, ovo kao da je dzabe... ladno mi dodje sutra da odem i kupim 10 komada i posle prodajem... 😉

Upravo suprotno ti si se primio cim si stavio ovakav naslov, btw koriscenje velikih slova se smatra vikanjem...
Cena je stvrano dobra ali nemoj preterivati sa ovakvim naslovima.

:wave:

Ja sam kupio takeMS 1GB flash pre nekih mesec dana, mogu ti reci da sam prezadovoljan. Garancija je godinu dana a cena mu je bila 1630 din.

Kako moze da se testira USB flash? Ortak kaze da na njemu ima oko 498MB slobodnog prostora, ali kao dobio je neki softver na njemu...

Da ja sam to odmah obrisao, inace kada sam pokusao da pokrenem na 2 racunara mi se pojavio BSOD. Format kartice i sve sljaka OK.

testiras ga u hdtach... ili sandra.. ili dovoljno po meni da pustis jedan ne fragmentovani fajl da se kopira u tc.. on ispise brzinu (trab da je ~const)... i obrnuto.. sa usba na hard

Ne bi bilo lose stvarno da neko potvrdi da toga ima i u NS Metro-u i da kaze sta jos interesantno ima od hardware-a.

Ima u NS. Nisam bio licno, ali mi drugar kaze da je oko 600 dinara Verbatim 512MB.

e sad ga bas pretera 600din... a zasto bi bio 220 din jeftiniji u NS metrou.. ???

Pa mozda zato sto se otvorio pare 3 dana pa dele robu; cisto kazem mozda nisam bio. Mada verovatno cu sutra da odem da vidim sta ima pa cu vam javim ako je istina.

Da nije to u pitanju onaj virus prouzrokovan mslaugh fajlom?

Da li u metrou moze svako da kupuje ili mora da ima onu karticu. Ako mora kako se ona vadi/dobija?

Delimicno lose kontas, mora i kartica i gotovina.

@mLaki: kartica se vadi samo na ime pravnog lica (iliti firme). Fizicko lice moze samo da u ime pravnog lica kupuje. Za vadjenje kartice odes u Metro, raspitas se sta treba od dokumentaije da se podnese (mislim da nema mnogo papira) i za koliko ce kartica biti spremna.

Poslednja izmena:
Da li u metrou moze svako da kupuje ili mora da ima onu karticu. Ako mora kako se ona vadi/dobija?

Moras da imas karticu da bi usao u Metro i takodje ti je traze na kasi kada placas robu - na racunu pisu podaci sa kartice. Placanje je iskljucivo u cashu (cash and carry 🙂 a karticu mozes da dobijes ako imas neku firmu ili sl, a takodje mislim da nije problem da ti neko ko ima firmu obezbedi metro karticu na tvoje ime...na kojoj ce takodje biti podaci i njegove firme 🙂

Pa kakva je to glupost nevidjena? Kakve veze ima firma sa mojom kupovinom; sta su mi oni neka garancija? Daj neko upuceniji nek malo bolje objasni ovu tematiku molicu lepo.

Sta ne razumes? Metro je namenjen snabdevanju kupaca na veliko, pisano je vec nekoliko puta o tome po raznim temama, potrazi malo. Iz tog razloga samo (bar zvanicno) tamo mogu da kupuju samo pravna lica, a da ne bi mogao da dolazi svako + zbog jos nekih razloga su uvedene Metroove kartice bez kojih ne moze da se kupuje. I kartice je moguce izdati samo na ime pravnog lica sa odgovarajucom prilozenom dokumentacijom. Svako preduzece moze da ode i podnese zahtev za izdavanje kartice (kartica).

Ama nije meni problem da dobijem karticu (imam ja firmu) nego mi nije bilo jasno zasto je to tako osmisljeno. Kao da kupujem robu na firmu, a ne na sebe licno!

Pa, i kupujes za firmu 😉

Cek; znaci li to da sta god kupim ide na firmu??? Pa odem kuipim npr prskalice za travu ili 50kg mesa i kako to da pravdam onda??? Teraju me da budem kao onaj baja iz tesne koze sto sve kupuje na firmu (treba covek da je lep zbog firme ne zbog sebe :d )

Prodavacica:Gospodine Sojicu, kako placate, karticom ili kesom?
Sojic:E Radojka, bas si curka, na racun preduzece.
Prodavacica:Ali..., kako na preduzece?
Sojic:Ja se ne ulepsava za sebe, vec za preduzece...

🙂

Nazad
Vrh Dno