Zasto se ne isplati, ako je vec All-in-Wonder? Mislis da je 7600gs jaca po performansama?
Apsolutno All-in-Wonder! Brate, pa to je full 16 Shader Pipeline GPU, sa sve AIW dodatkom!!Pozdrav svima. Interesuje me da li se vise isplati kupiti doticnu karticu za 120e (novu naravno) ili Gainward 7600gs?
Ja kupih danas X800XT.7600GS mi i nije licio na neki upgrade koji bi mi zamenio X700pro.I zasad sam zadovoljan(Oblivion 1024X768 ide super sve na max no AA).
Samo neka mi neko kaze KOLIKO JOJ JE BUCAN KULER?
E, i ja sam zaplanirao da je kupim, mislim, vrlo pristojna kartica za te pare 256mb je sasvim dovoljno a i ne klokuje se lose, a i dobar tv tuner ima. Samo neka mi neko kaze KOLIKO JOJ JE BUCAN KULER?
Što se performansi tiče, da ne kačim tamo u Market-thread, uz Core2 6300 na 3Ghz daje 5698 3DM05 i 12569 3DM03 na stock 392/492, oc na 440/540 je 13793 u 3DM03. 05 nisam terao ponovo, ali je i ovo sasvim pristojno po meni za kartu te cene.
Jel si siguran da ne pricas o ATI aiw x800XL za PCI-E (postoje socket 775 ploce sa AGP slotom, ali ipak)? Znam da su te karte slicne, ali budimo razumni - 90% AGP korisnika je jos uvek na starim generacijama procesora, P4 ili Athlon XP tako da su navedeni markovi nerelevantni za njih, zar ne? :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari