Šta je novo?

SE walkman

= IGY =

Slavan
Učlanjen(a)
31.07.2006
Poena
465
Video sam pre neki dan kod druga se w900 i kada je pustio mp3 nisam verovao kako se jako cuje!!!
A u isto vreme sam mogao da uporedim sa motorolom v3x i nemoze da se poredi!
E sad ja hocu da kupim telefon sa dobrim zvucnikom,nesto kao w900 ail on je 450€!
Pa me zato zanima SE W810i! kakav on ima zvucnik u poredjenju sa w900!
pozz

Slušaćeš MP3 na zvučniku??? Ako misliš na jačinu na izlazu, gde se "bodu" slušalice, ista je kod W900 i W810i, provereno!

jaci je zvuk na w900 kada slusas preko zvucnika...

znam da je isto na slusalicama,ali me zanima zvuk na zvucniku!
posto w810i ima slabiji zvucnik od w900,koji telefon ima jak zvucnik poput w900 a da nije skup kao w900!

Pobogu ljudi, koristićete telefon kao što pecaroši koriste tranzistore sa buvljaka...

ja se divim ljudima koji daju 500eu na telefon... (tj divim se njihovim roditeljima koji su te pare zaradili, pa dali detetu da spici...)
za 100eu mp3 player kakav hoces, za 200eu mp4 player kakav hoces, za 200eu foto da biras, a za 100eu ces da kupis telefon za 50 i da telefoniras 2 meseca... i svaki od navedenih uredjaja ce sve navedeno da radi bolje od telefona koji radi sve to... mada ok ima nas raznih...

=IGY= ako se lozis na eksterni zvuk prodacu ti ja par mini mps-60 walkman zvucnika koje sam dobio u paketu sa w810 i zvucnici su bruka po pitanju jacine i kvaliteta.

Znam da si preko kupio,bese Svajcarska zar ne ,ali gde ? Da angazujem rodbinu.Zvucnici izgledaju stvarno Extra ! Koje su im dimenzije ? E da koliko ih cenis ako nije secret ?

Poslednja izmena:
nadam se da ti mali zvucnici nikad nece dospeti srpske shopove... 😀 i onako mi je muka od decurlije koja odvali narodnjake u punom gsp busu. :S:

Poslednja izmena:
znaci svajcarska tacno...uzeo sam ih u bern'u (dobio uz fon kao poklon) i ima ih i kod nas samo na par mesta u bg'u,cuo sam da im je cena nabudzena od 4000-6000din.
prodao sam ih za 3.500din.

da potvrdim za nokia 3250, ne samo da je jak zvuk nego i kvalitetan (visoki cisti, srednji izrazeni, visi deo basa se stvarno cuje), verovatno medju najkvalitetnijim zvucnicima uopste na fonovima. u principu se odusevis kada ga cujes koliko je kvalitetan zvuk(kvalitetniji recimo nego na n73). i naravno jak je (u principu bi trebalo da se pazi da ne produva koliko jako moze da se pojaca...).
cini mi se da mu donji deo koji se rotira sluzi kao rezonantna kutija za taj visoki_bas i srednje . uglavnom odusevis se kada ga cujes 🙂

Uzeh pre 2 dana SE w810i ali ne mogu da se nakacim na gprs.Zvao operatere mts-a ali su oni izgleda zauzeti prodajom promotivnih paketa *#%$##@.
Na sajtu nemaju podesavanja za w810 te uzeh podesavanja za k700 i rucno ih ubacim u fon ali ...nista...neam gprs-a.
Imao neko slican problem?
Svaki predlog je dobrodosao.

@ IGY
Zvucnik na phonu = bas taj V3x sto imas ima najbolji zvuk! (naravno ako si uradio upgrade sa softverom)

Ja sam vecini telefona rucno podesavao parametre ... elem zar nije k750i najslicniji w810i ?
Jeste ali sta da radim kad nema na sajtu podesavanja za taj fon kao ni za w800...
Zar ne bi trebalo da mi stigne konfiguraciona poruka za gprs i mms automatski cim promenim telefon?Tako je bar bilo kod nekih kolega i drugara.

Telefon ima super zvuk,ali mi se cini da je zvuk mnogo jaci na nekim modelima Nokijinih telefona.

Poslednja izmena:
Odnedavno postoji nov nacin za podesavanje gprs,mms,3g usluga mts 064/065,slanjem sms poruke na broj 4777(sms se tarifira po standardnoj ceni).Ako zelite podesavanje za gprs i mms,posaljete(nebitno malim ili velikim slovima) "all",samo za gprs "wap",samo za mms "mms",za 3g "3g",a za nokia telefone postoji i podesavanje za streaming - "str".U roku od 2 sata stize vam instalaciona poruka(ili poruke,ako ste poslali "all") koju treba sacuvati,iskljuciti i ukljuciti aparat,i to je to.

Hvala narode ali nista dok ne posaljes mail korisnickom centru.Odgovorise mi za jedan dan i poslase konfiguracione poruke.
Pogledam mail kad ono odgovor od korisnickog centra u kome pise da su mi poslate poruke.Prvo poludim pa udarim repli i krenem da ih ispljujem(danas probao i ne radi gprs) kad mi neki djavo nije dao mira i probam ponovo...kad ono RADI.
PS.pocinjem da se brinem za ovaj mts 😛

Ja sam na jedno 4-5 kartica aktivirao gprs i dobio konf.poruke,znaci 2 u mts i 2 u mobtelu,i da jedna sad kod telenora.Posaljem mail i odg.su mi za 1-2 dana,jes da su me ovi iz mobtel zezali trazili mi ime i prezime,prvo su rekli da ne moze putem mail nego mora da zovem,ja rek'o ja ocu bas preko mail-a 😛

Nazad
Vrh Dno