Šta je novo?

Koji Stampac do 50e

Markosmi

Čuven
Učlanjen(a)
01.02.2004
Poena
725
Treba mi inkjet stampac za kucnu upotrebu, za povremeno stampanje B/W i u boji. Naravno, bitne stvari su mi kapacitet ketridza i mogucnost refilovanja

sa tom cenom si se malo zakopao. Novi shtampaci do te pare su sa skupim kertridzima, malim i ako redovno ( svaki drugi dan ne pustish po neku kopiju ) veoma se brzo zapushe i onda ako na vreme ne reagujes kupujesh nove.
Probaj da nadjesh neke od starijih modela kao hp 835c,845,930 i sl. Ti modeli se nisu kvarili, imaju kertridze najvecih kapaciteta koji se relativno lako dopunjavaju i ne kvare se chesto.
Kroz ruke su mi svakojaki shtampachi proshli i to je ono shto ce te zadovoljiti.

Lexmark je u startu jeftin,ali je zato cena ketridza veoma visoka...

Nisam u zadnje vreme gledao Canon,ali oni su imali veoma jeftine ketridze,a i refil je bio zaista jeftin.

Jedno malo pitanjce😀 , kad smo kod ovih jeftinih stampaca.

Dali je kod HP 3920/3940 glava stampaca je na samom kertridzu, i jeli punjene jednostavno kao kod starijih stampaca, mislim dali ima resetiranje cipa ili tako nesto?

Isto tako negde sam procitao da kod refila canona 1600/4200 stampac pocinje da pravi probleme, gubi se garancija, namerno pusta vise cijan boje ili tako nesto slicno, jeli to istina?

Da, ali dali se ovo desava i kod ovog jeftinog canona 1600?

Jer u sprotivnom mislim da je izbor jeftinih HP stampaca bolji izbor zbog neproblemaicnog refila.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno