Šta je novo?

1.000.000 thank you.....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

ricardo

Slavan
Učlanjen(a)
21.04.2004
Poena
319
Thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you... :D

Jel da ga izvrtim do milion, da vidim da li sam stvarno dobio to što su rekli?! :D

Ja izdrzo da 3500 i umro,ortak je drzo do 189000

Sick:)
Blalalalalal.
Heheheh...

Sumnjivo mi je nesto...
Evo slusao sam do skoro 250.000, i cini mi se da se glasovi ponavljaju, ali nisam siguran. Ako je stvarno tako, ovo je smor... mogli su mnogo bolje da ga urade.

Prilozi

• thanx.JPG
    thanx.JPG
    124.7 KB · Pregleda: 49
Ha,ha,dobar si,ja sam vec oko 1200 primetio da se ponavljaju a nisam ni pratio,malo ti je trebalo! :D
Pozdrav ,)

:cigar: i ovako bi mogo do mnogo vishe od 1.000.000 :)

btw onai counter gore samo ide... ako oni stanu da uzmu vazduh :)

Stanu, ponekad da uzmi vazduh, i tad se malo brojac uspori.
btw. kod mene stigao do 170.000 and goes on.

Ja sam odslusao samo do 1000 juce i ceo dan su mi u glavi odjekivali njihovi piskavi glasovi...thank you,thank you...:p

Ma to ostavis ukljuceno i onda sednes da gledas TV, igras neku igricu, rucas ili tako nesto :D.Ja sam dosao tek do 5000, ali polako, dugacka je noc :D

Al' najfull je slusati ovo na 5.1 sistemu, gde god se okrenes, cujes njih hahahaha!

Poslednja izmena:
Sumnjivo mi je nesto...
Evo slusao sam do skoro 250.000, i cini mi se da se glasovi ponavljaju, ali nisam siguran. Ako je stvarno tako, ovo je smor... mogli su mnogo bolje da ga urade.

Mogli su, ali bi onda flash imao verovatno par gigabajta :smoke:

Ortak i ja smo racunali.U proseku je potrebno oko 84 sekunde da se provrti jedna hiljada.S obzirom da u milionu ima hiljadu hiljada, dolazi se do zakljucka da treba da prodje 84000 sekundi da bi se doslo do miliona.Ako smo napravili greske u proracunu (a najverovatnije jesmo), ova cifra moze vrlo lako da bude oko 86400 sekundi sto je zapravo 24h.Cini mi se da su oni ubacili algoritam da se broj milion odbroji u roku od 24h :d .Ja sam stigao do 90000 i ne nameravam da ga prekinem :d

Ja prekinuo na malo manje od 500k.
Moguce je da mu treba oko 24h da se izvrti milionce.
I ja sam neki grubljim racunom dosao do oko 24h.

aaaaa kako je do jaja preslatki su:D:d odgledao sam 5k i ugasio
ali sam sacuvao *.swf file...mozda nekad i odgledam svih milion thank you:D

362000 sa tendencijom da raste jos vise :D (do miliona, naravno :D).Iskljucio sam zvucnike, posle 100k nisam viseo mogao da ih slusam.Sad kad sam seo na kompjuter i video ih, prosto mi se ucinilo da ih cujem, kao da nisam ugasio zvucnike nego ih utisao samo o_O

Fenomenalno :beat:

Ne znam sta da kazem... Da li su ludi ovi sto su to napravili, ili vi koji ga vrtite do million. HeHe... Extra fora

Ja mislim da sam ga dovoljno pustio!!!:) Procenite sami...

E a posle ovoga ide.... milionce !!!:banana: :banana: :banana:

Ja mislim da sam ga dovoljno pustio!!!:) Procenite sami...

E a posle ovoga ide.... milionce !!!:banana: :banana: :banana:

Thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you :D :D

Ae dosta budzenja postova...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno