Šta je novo?

gmail nalog

Ja se izvinjavam ako nije trebalo da ovde pisem na ovoj staroj temi ali mi je bilo glupo da otvaram novu temu zbog invajta na gmail.

sH@DoW ako moze da mi posaljes invajt na [email protected]

Hvala u svakom slucaju. Pozdrav

Poslednja izmena:
Imas pozivnicu od mene 🙂

Woogley[MTS] hvala. Pozdrav

nisam primetio, mada nesto nisam ni zagledao, nego jel ima svako mogucnost da salje invite?

Nisam siguran za nove korisnike, ali oni stariji imaju 20, 50, 100 pozivnica, kako ko...

Koliko sam primetio princip je da novi pozvani korisnik ima za oko 15 pozivnica manje nego onaj od koga je dobio pozivnicu, ali ako pozivac poseduje manje od 10 pozivnica novo pozvani korisnik startuje sa 50 pozivnica.

Ma ok nego vas lepo pitam gde je to, ja koristim yahoo ali imam nalog pa da mogu da posaljem kome treba...

Sa leve strane ispod QUICK CONTACTS i LABELS trebalo bi da imaš opciju INVITE A FRIEND, samo unesi email prijatelja i klikni na SEND INVITE (ja imam još 97 pozivnica 😛)

a kome treba 0.658 pozivnica 😉

kako to stvarno? ja sam dobijao uvek na neki period 100 pozivnica.. mislim dovoljno uvek.. ali kako da se nakupi toliko...

Poslednja izmena:
a kome treba 0.658 pozivnica 😉

kako to stvarno? ja sam dobijao uvek na neki period 100 pozivnica.. mislim dovoljno uvek.. ali kako da se nakupi toliko...
Pa znas kako - da te naucim 🙂
Treba ti samo sopstveni sajt na kome ces da forwardujes sve mailove sa tog sajta na neki svoj mail, pa onda imas opciju *@svoj-sajt.com - znaci - neograniceno mailova za pozivnice sa gmail-a.
Samim tim, svaki novi ima jos 100 ... i tako u nedogled.
A da treba - treba!
Zasto? - Ma treba!

Kako mogu da ubacim u Gmail nalog opciju kalendar,jer sam video na samoj stranici da ovo piše,ali nikako da provalim kako.

Gmail integration
Gmail now recognizes when messages mention events, so when you get emailed about an event, you can add it to Google Calendar with just a couple clicks. Look for the Google Calendar links on the right side of your Gmail window.

Poslednja izmena:
A ti prevedi sebi tekst pre nego sto pitas. Da si to uradio, video bi da isti nema nikakve veze sa tvojim pitanjem.
Već sam ti rekao,ako ne možeš kao normalna osoba da postuješ,nego samo čekaš priliku da napraviš pametan i kako ti sve znaš,onda nemoj bar kad sam ja upitanju da daješ bilo koji komentar.
A da mi je sve jasno ne bi pitao na forumu koji za to i služi,a ne za nečija pametovanja.

Na Google-u ima mnogo više prostora za postavljanje slika od ovog od 1.5 mb,i isto je besplatno.
Ko ima Gmail i Picasu može da ih postavi bez problema.Videh da u tvom potpisu stoji link,pa rekoh da kažem da ima i ovde samo sa mnogo više prostora.😉

Poslednja izmena od urednika:
Paa ja nisam jak k`o Gugl :d
Ipak, od mene - eto jedan free service za sve - sta - hoces da kazes da je za jednu sliku malo 1.5MB ??
Pa kakve su to slike ??
Ako nisi,valjda ćeš biti jak jednog dana kao Google,ali sve jedno,lepo od tebe!😉

Nazad
Vrh Dno