Šta je novo?

Jos nekoliko uvoznih ideja...

Hvala Darko na savijetima al mi se iskreno ne svidja Kameleon, to su ovde (u Australiji) davno furali na autima, i izgleda bas ciganski.
A sto se Pearl, to su dvo-tonske boje. Mogao bi uzeti to kao opciju. Vidicu koliko ce te zadovoljstvo kostati.

Hvala Darko na savijetima al mi se iskreno ne svidja Kameleon, to su ovde (u Australiji) davno furali na autima, i izgleda bas ciganski.
A sto se Pearl, to su dvo-tonske boje. Mogao bi uzeti to kao opciju. Vidicu koliko ce te zadovoljstvo kostati.

...da te podsetim za svaku podlogu (lim,plastika...) koristi potreban prajmer!
Drugar je to preskocio pa je srce pocelo da mu se cepa u trenutku kada je kuciste krenulo da se ljusti!
POZDRAV i masti na volju....

Ovo je definitivni mod...

cuban-computer.jpg

Nisam mogao da izdržim. :d

Ajde kad sam već tu da pitam. Ima li neko ideju gdje da nađem kućište od G5-ice?

Evo 2 moda sa Cebita, bilo je i boljih, ali su mi ovi zapali za oko

Prilozi

• cebit20051si4.webp
    cebit20051si4.webp
    4.4 KB · Pregleda: 93
  • cebit200578vf8.webp
    cebit200578vf8.webp
    5 KB · Pregleda: 108
@castor :
ant-farm kit se prodavao pre dve godine na ebay-u, kostao je, koliko se secam, oko 150$us.

toiletPC je vrh!!! 'Intel Inside' :-devil-:

inace, super link !

Meni se sad, tj. još neki dan dok sam gledao treću sliku iz emaniac-ovog prvog posta, rodila ideja (tj.dvije) da napravim kućište od one iste ili slične mrežice i da ga lijepo ofarbam u crno komplet, eventualno da ima neki srebrni ili hromirani dio i da se lijepo stave UV/plave/zelene/crvene/žute neonke (prema želji).

Jedna strana da ima veliki ventilator - barem 25cm koji će zrak van kućišta da ubacuje unutra u smjeru ploče i komponenti. Jedna ili dvije 12-ice (one CM tihe 12sl, kako li već) da budu sa prednje strane i po jedna ista takva da bude ispod napajanja i ispred napajanja da tako pomaže napajanju izbacivanjem toplog/vrućeg zraka van kućišta.

Druga ideja je da nađem kućište od G5 i da ga preradim - kako, još nisam do kraja smislio. Ili da nađem nekoga ko ima G5 i da mi ga detaljno premjeri izvana, pa da onda vidim šta i kako da iskombinujem.

Koliko me sjećanje služi kućište je teško 125kg. :eyebrows:

Nazad
Vrh Dno