ma nije valjda ti ces da mi kazes da li ja imam orginalini ili ne
pa sta ti zamisljas ko si !!!
to sto oni ne znaju da naprave program koji je morao da se aktivira skoro sa svakim pokretanjem sigurno nije moja krivica a ti ako radis tamo pa ih branis to razumem inace uopste ne shvatam otkud ti pravo da me optuzujes !!!!
Na unutrasnjoj strani CD se i odnosi na papir koji se nalazi na prvoj strani kutije pa sa unutrasnje strane i tu imam zapisano 10 AK, ili mozda mislis da sam ce podelio CD na dva pa pisao po unutrasnjoj strani CD??????
A Ugovor o koriscenju ne pise na kutiji vec na zadnjoj strani omota CD kad volis da si precizan!!
Momak oladi malo niko te ne optuzuje nizasta , iskreno nije mi bilo jasno cemu cela tvoja frka oko instal-deinstacije programa pa sam pokusao da shvatim o cemu se radi. Samo je potrebno da pratis uputstva prilikom instalacije i da si malo bolje gledao video bi da prilikom aktivacije na SAJTU lepo pise
obavezno zapamtiti ili zapisati aktivacioni kod bez koga necete moci sledeci put da instalirate program e sad sto ti to nisi uradio to je tvoj problem , nemoj kriviti CONTRAST i program zbog toga sto ti nisi pratio instalaciju.
Da si instalirao program gde su uputstva na enleskom to bi i razumeo ali ovde brate sve lepo pise na srpskom (
NA SAJTU da ne bude opet zabune i to samo prilikom aktivacije) no dobro ,lepo pozovi tehnicku podrsku procitaj im seriski broj i resices problem.
i uopste nemam pojma sta si hteo svojim postom, nadam se da bar ti znas
Da ti dokazem da ne treba prvo da trcis i pises "glup program ovo ,ono" a ustvari ne znas ni da ga instaliras kako treba

. Ispod mog avatara mozes da procitas da sam iz valjeva tako da nikako ne mogu raditi u CONTRASTU , ali me nervira kad neko pljuje neciji trud i rad narocito kad je cena tog programa bednih 450 kinti a sofware je vise nego upotrebljiv a onda se nadje neki "strucnjak" da kaze sr..nje,nista ne valja, glupa aktivacija ...
Ovo cita mnogo ljudi i tvoj post moze biti (neopravdano) antireklama za jedan dobar domaci program i zbog toga sam te prozvao da mi objasnis sta to ne valja sa aktivacijom - i ti si objasnio :beat:
pa me interesuje kakvu to ti kopiju imas???
E ovo je dobro , narucio sam je prve nedelje kad je pustena u prodaju, lepo stiglo postom zapakovano onako kako si ti objasnio , otvorio i za 15 minuta instalirao na armadu m700 :banana: . Posle par meseci sam kupio jaci laptop ,instalirao ponovo odradio aktivaciju zapisao novi dodeljeni kod i tako do dan danas sve normalno radi ,)
BTW ako smes da se kladimo da cu i tebi odraditi sve to isto za 15 minuta i da ce program (za cudo) normalno proraditi i nece traziti vise nikad aktivaciju :d .Salim se naravno ,zovi tehnicku dobices novi kod i bice sve ok.Nema potrebe da se nastavljamo raspravu shvatices i sam da nisi bio u pravu.
cheers