Šta je novo?

Izasao je F.E.A.R multiplayer

Worf pa pravi si camper :d. Al to mi se svidja u FEAR-u sto mogu posle par sekundi da izresetam campera koji me je zaskocio :D A DEX je opak - u steku uvek ima dva health pack-a :) zato i ne mozes da ga ubijes sa jednim sarzerom :D

cuj 2, imao sam 4 komada kada me je Mile napucao sa onim topom i za divno cudo uspeo sam da prezivim.

Jel igra ovo jos uvek neko ????
Ako je odgovor da,napisite adrese gde ste najcesce.

Jel igra ovo jos uvek neko ????
Ako je odgovor da,napisite adrese gde ste najcesce.

lol pa naravno da igramo,instaliraj Xfire i vrati se par stranica unazad u ovom threadu i zapisi nase nickove na xfireu ,i mocji cjes uvek da nas nadjes;)
poz

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Pa da si covek(a nisi, nego si nalozeni klinja :d ) priznao bi da sam bolji i da se plasis da igras samnom.

ahhahaha ..nalozeni klinja ....ahhahahhaha...nisi mogao nista ubedljivije da smislis u svoju odbranu,cika Milane?

Poslednja izmena:
Nemam potrebe da naprezem svoj mozak(sa'ce se filipenko javi :D) i ovo je dovoljno da te spustim na zemlju...

Aj` sad cu da stavim sve na Xfire friend listu,inace moj nick je XIII.

A jel ste videli ovo nekad: :D

Inace ja sam _=Swordfish=_. ;)

A sto se misticija tice, slika sve govori inace ja ne igram deadmatch, ovde sam se samo ukljucio na pola mecha da mu pokazem who's the daddy :p :

A jel ste videli ovo nekad: :D

Inace ja sam _=Swordfish=_. ;)

Sreca tvoja sto ja nisam bio tu da vidis kako se
gun_rifle.gif
.

gun_smilie.gif

M!ST!CX Woona je napisao(la):
hahahahha jesi hepi sad?

Ih... :D

Cwelle je napisao(la):
Sreca tvoja sto ja nisam bio tu da vidis kako se .

Pa kad se vuces po DM i TDM aka "Ceo je svet protiv mene, al' morace..." mapama . :D
Nemoj i ti da mi se zameris, proci ces isto ko i ovaj gore optimista, iako si 10X bolji od njega. :D
PS.
Veceraske igramo ponovo pa se pojavi, imas moj Xfire user.
poz

Poslednja izmena:
Pa kad se vuces po DM i TDM aka "Ceo je svet protiv mene, al' morace..." mapama . :D
Nemoj i ti da mi se zameris, proci ces isti ko i ovaj gore optimista, iako si 10X bolji od njega. :D
PS.
Veceraske igramo ponovo pa se pojavi, imas moj Xfire user.
poz
Ako budem imao vremena veceras, videcemo se.
thumbsup.gif

Inace, nebitno mi je koji je tip igre.

Poslednja izmena:
edit: moj skromni doprinos

ccccc koje je vreme doslo da Milan odredjuje ko dobro igra a ko ne....run to the hills ppl:D

Poslednja izmena:
edit: moj skromni doprinos

ccccc koje je vreme doslo da Milan odredjuje ko dobro igra a ko ne....run to the hills ppl:D

Ahahahahaha...
Pa ti mozes da budes 1. samo protiv tih buljasa player0, player1...deca koja ne znaju ni mis da drze.

Imam jos dosta slika ali necu-te sramotim... :p :D

Pa i ti imas player-a. Inace, nesto ti je slab k/d ratio. :p

Poslednja izmena:
Ja sam timski igrac. ;)
Meni je nebitno dal' sam prvi ili drugi ili treci i koliko imam fragova, bitno je da tim pobedi, a to sto igram dobro to necemo da komentarisemo. :p

Ja nisam bas neki fajter za pohvalu ali mi je to napucavanje super zezanje,jos bolje ako igra neko s kim mozes da chatujes na maternjem jeziku.

Ja sam timski igrac. ;)
Meni je nebitno dal' sam prvi ili drugi ili treci i koliko imam fragova, bitno je da tim pobedi, a to sto igram dobro to necemo da komentarisemo. :p

da da ne шајсуј leba ti.Svi drugi igraju protiv woona ,samo ti uvek igras protiv nekih Heatona, Spawn-ova,bds-a i ostalih....spusti se na zemlju mladi covece:D ahahahahahh:D :p

a i sad vides na osnovu tvojih screenova da ti ne igras na max podesavanjima,isljuceni su ti dim i ostali partikli dok je meni ukljuceno sve i kad bacim bombu ne vidim protivnika kroz dim ,dok je kod tebe ovo iskljuceno i ladno mozes da me vidi si ubijes,nije fer;)

Poslednja izmena:
Oooo, pa to nije fer :smackbum:. Milane, ukljuci slobodno taj dim. A to da li igras dobro, to necemo da komentarisemo. :p

BTW, sta mu dodje taj Quadro FX1300. Od koje kartice je to izvedeno?

Oooo, pa to nije fer :smackbum:. Milane, ukljuci slobodno taj dim. A to da li igras dobro, to necemo da komentarisemo. :p

BTW, sta mu dodje taj Quadro FX1300. Od koje kartice je to izvedeno?

Ma lupa bre gluposti ti slusas njega, uostalom vido si kako je igrao veceras. Kako uostalom moze dim da bude iskljucen, pa i Zoranu(Zozzon) koji igra na 9500Pro na minimum detalja dim izgleda kao i kod mene, doduse kod mene sve to izgleda malo bolje zato sto teram na high i to na 7600GS-u. Slusas ti malog mistica, stalno mu nesto smeta, te mis mu nevalja, cim pocne da gubi-svi varaju, server laze...itd. Ukratko "rdjavom k**** i dlake smetaju". :D :D

Ma lupa bre gluposti ti slusas njega, uostalom vido si kako je igrao veceras. Kako uostalom moze dim da bude iskljucen, pa i Zoranu(Zozzon) koji igra na 9500Pro na minimum detalja dim izgleda kao i kod mene, doduse kod mene sve to izgleda malo bolje zato sto teram na high i to na 7600GS-u. Slusas ti malog mistica, stalno mu nesto smeta, te mis mu nevalja, cim pocne da gubi-svi varaju, server laze...itd. Ukratko "rdjavom k**** i dlake smetaju". :D :D

komentar klasicnog nooooooba

Nisam bio par dana i sad se vracam i vidim sta... Ovakva detinja prepucavanja....
Mislim, ako neko ne moze da pobedi sa dimom, neka ga iskljuci. Koga vara server, neka se zali i dalje...
Enjoy Playing!

Ahaahaha, pazi ove lozane :)

Stigla mi grafichka, instaliram ovo pa se vidimo vecheras ako ste tu da vam tata pro pokaze kako se puca (ako ovo lichi na CS :)).

Uhhhh I'm sooooo scared....:smoke:

Poslednja izmena:
lol :d
BTW, onaj Control nesto mod je zivo :wc:. Mnogo je bolje igrati
doa16.gif
ili TDM.

Nazad
Vrh Dno