Šta je novo?

Veliki Brat ???

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

psyhomb

Čuven
Učlanjen(a)
04.08.2003
Poena
619
Da li neko zna zasto veliki brat preko interneta sa nekih racunara radi a sa nekih ne ???
Da bi gledali velikog brata preko interneta posetite site www.nadlanu.com
Kod mene konkretno otvori se prozor gde bi trebao da vidim snimak ali on je samo crn.
Da li je neko upucen kakva setovanja traba napraviti da bi se umesto crnog prozora pojavio direktan prenos iz studija?

Verovatno ti fali codec..

Može biti da je do neke starije verzije browsera, ne znam koji koristiš. Takođe, crn prozor se pojavljuje i kod mene ponekad na "brzoj konekciji". Probaj sporu. Ako neće nikada, ona je codec, kao šro driver reče.

Meni je najgore sto kod hrvata mogu da gledam bez problema a nas nema sanse!!!

Mislim da nije codec, jer na primer meni u firmi radi samo na 3 racunara od 10, a na jedan od ta 3 je cak potpuno sveze instaliran Windows bez ikakvih dodataka i codeca na njemu radi savrseno. Nikako mi nije jasno o cemu se radi.

Meni je slika šarena, nije crna... Koristim FireFox beta 2.

Da, inace na jednom racunaru mi FIrefox cak pukne kad treba da otvori taj prozorcic. 🙂 Nesto su oni tu sjajno *****ali.

Desavalo se i meni da mi se otvori samo crn prozor (Opera 9).

evo prikachen program za gledanje svih kamera nasheg i cro big brothera...

Prilozi

probajte ovako:
copy paste ceo link u vlc... radi sigurno, plus mozete lako da snimite fajl na hdd

Zaboravih da neki ljudi koriste neshto shto nije Microsoftov browser 🙂 Sto puta sam rekao da ma koliko IE bio raspad, ko hoce 100% kompatibilnost sa "netom", morace da ga koristi. Da nije browser ? 🙂

Poslednja izmena:
Ama nije. Evo sad probavam i sa ovim programom i sa klasicnim ie6 i nas nemogu da pratim uopste dok kod hrvata gledam bez problema. Stvarno cudno, nemogu da skontam sta je po sredi. I da, imam 3 kompjutera kuci i na sva tri ista situacija!!

Neko jos uvek koristi ie?!?

Probao sam i brzu i sporu vezu, probao sam i sa IE i sa Operom ali situacija je ista, TO NE RADI!!!

Verovatno ti fali codec..
Verovatno mi ne fali kodek!!!
Mislim obozavam ovakve vrste pomoci, da li ti mislis da ovom recenicom ja mogu da se posluzim pri resavanju
problema Velikog Brata? Ja mislim da ne mogu!
Problem je ocigledno do njih posto na nekim masinama radi a na nekim ne!
Slao sam mail na gore pomenuti site i odgovor je bio toliko debilan da nisam hteo da odgovorim na njega.
Sve u svemu oni nemaju pojma zasto to ne radi!!!

Poslednja izmena:
What a crappy retarded piece of... show!!!
Evo ovaj ce ti radi sigurno 😀

edit:
Aj' da dodam... radi mi bez problema, koristim Maxthon 1.5.6 (build 42).

Poslednja izmena:
Prvo, daj informacije koji browser koristis, koja verzija Winows Media Playera se koristi, da li je dozvoljeno da WMP pristupa internetu (a mozda je blokiran port koji mu treba).

Upravo sam probao (izigravaju neke pilice) i brzu i sporu konekciju, i levo i desno "oko", sve radi. Koristim Operu 9.02, WMP10. Ako na nekim racunarim radi, a ana nekim ne, onda je problem do samih racunara. Setovanja ne trebaju nikakva posebna, sem mozda za dozvolu pristupa internetu.

Poslednja izmena od urednika:
direkt iz windows media player-a

low:
mms://212.200.190.24/k1lb
mms://212.200.190.24/k2lb

hi:
mms://212.200.190.24/k1bb
mms://212.200.190.24/k2bb

Prvo, daj informacije koji browser koristis, koja verzija Winows Media Playera se koristi, da li je dozvoljeno da WMP pristupa internetu (a mozda je blokiran port koji mu treba).

Upravo sam probao (izigravaju neke pilice) i brzu i sporu konekciju, i levo i desno "oko", sve radi. Koristim Operu 9.02, WMP10. Ako na nekim racunarim radi, a ana nekim ne, onda je problem do samih racunara. Setovanja ne trebaju nikakva posebna, sem mozda za dozvolu pristupa internetu.

Koristim Opera 9.0 WMP10 i ne radi !!!

direkt iz windows media player-a

low:
mms://212.200.190.24/k1lb
mms://212.200.190.24/k2lb

hi:
mms://212.200.190.24/k1bb
mms://212.200.190.24/k2bb

Znam i za to!!! Ni to nece da radi
krene da se konektuje i onda izbaci poruku

Windows Media Player cannot play the file. If the file is on another computer, verify that you are connected to the network. If you typed a path, verify that it is correct. If the problem persists, the server might not be available.

Hrvatski Veliki Brat mi radi naj normalnije, jel i tu fali kodek???!!! :bottle:

Poslednja izmena:
-=[::PsyhoMB:: je napisao(la):
=-]Problem je ocigledno do njih posto na nekim masinama radi a na nekim ne!
a kako li izgleda kada je problem do korisnika:
1. nikome ne radi, ili
2. svima radi ?
😀:d😀

Zaboravih da neki ljudi koriste neshto shto nije Microsoftov browser 🙂 Sto puta sam rekao da ma koliko IE bio raspad, ko hoce 100% kompatibilnost sa "netom", morace da ga koristi. Da nije browser ? 🙂

Čovek ladno fura IE i ne samo da ga nije blam da to prizna, nego i druge zeza 🙂 😀

Verovatno mi ne fali kodek!!!
Mislim obozavam ovakve vrste pomoci, da li ti mislis da ovom recenicom ja mogu da se posluzim pri resavanju
problema Velikog Brata? Ja mislim da ne mogu!

A jel mozesh ti normalno da se ponashash ?

Čovek ladno fura IE i ne samo da ga nije blam da to prizna, nego i druge zeza 🙂 😀

Ne furam IE nego Maxthona i sto puta sam probao ostale i uvek se vratio, jer su se deshavale ovakve debilne situacije.

Poslednja izmena:
Da, ali ljudi su lepo rekli da ne funkcioniše ni sa IE, a ti ih opet prozivaš zašto ne koriste IE, pa nisam razumeo 🙂

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno