Šta je novo?

BleckBerry 7250!Vredi li?

Davidoff

Slavan
Učlanjen(a)
18.11.2004
Poena
319
Planirao sam kupovinu jednog ovakvog handhelp-a pa me zanima vredi li se cimati i traziti ga po celoj Srbiji (veoma je redak).Odnosno pitanje bi bilo:Ima li neko iskustva sa ovim aparatom i najbitnije gde ga nabaviti i po kojoj ceni?

UNAPRED HVALA

Gde ga nabaviti? Na strani posto kod nas nema uvoznika za blackberry uredjaje,kao ni za htc 🙂. Jedino da zamolis nekoga da ti nabavi🙂

ma da to mi je jasno imam brata u USA pa bi mi on poslao on tamo kosta oko 200$ sto je ok ali ja sam nekako vise za to ga pazarim ovde ali pre toga prvo da cujem nekoliko utisaka od ljudi koji su ga koristili ili ga trenutno koriste

@[Miki]

htc ima uvoznika

@Davidoff

blackberry je odlicna spravica, vredi svaki cent koji kosta.... ali... i to veliko ALI: vredan je iskljucivo poslovnim ljudima. ako hoces nesto sto ce ti sluziti za jos nesto osim posla bolje uzmi ms win masinu.
a usput blackberry se moze naci u nemackoj za nekih ~100€ u odlicnom stanju, a za nesto vise mozda cak i nov posto ima ljudi koji su pomislili da je to lepa igrackica pa greskom kupili. 😉

NEMOJ DA SE *****EŠ DA GA UZMEŠ!

Barem ne još ...

Nijedan provajder ti ovde ne nudi pushmail, što je proslavilo blackberry, i ne verujem da će skoro. Uz to, NIKO ovde ne može da "dekodira" Blackberry, a ne znam da ih bilo gde u svetu ima negde u slobodnoj prodaji, nego isključivo preko provajdera.

Ako ti treba telefon koji čudno izgleda, nema kameru i ima QWERTY tastaturu, uzmi E61. Ako ti baš treba pushmail, nađi načina da uzmeš Blackberry u hrvatskoj ili Sloveniji. Njihovi provajderi (Vodafone im je gazda) imaju aparat po ne znam kojoj ceni i neki paket koji ide u Blackberry za 20ak EUR mesečno, koji ti daje FLAT GPRS saobraćaj čak i u ROAMINGU. Ovako, da uzimaš telefon od nekle i da se nadaš da će ovde sve da ti radi - NEMA ŠANSE!

Jednog lepog dana kada to bude profunkcionisalo i kod nas, opet ćeš morati da uzmeš uređaj od provajdera, jer u njemu nema nikakvih podešavanja, već su sva unaprad upisana u aparat i ne mogu se ubacivati nova niti menjati postojeća.

Poslednja izmena:
@[Miki]

htc ima uvoznika

@Davidoff

blackberry je odlicna spravica, vredi svaki cent koji kosta.... ali... i to veliko ALI: vredan je iskljucivo poslovnim ljudima. ako hoces nesto sto ce ti sluziti za jos nesto osim posla bolje uzmi ms win masinu.
a usput blackberry se moze naci u nemackoj za nekih ~100€ u odlicnom stanju, a za nesto vise mozda cak i nov posto ima ljudi koji su pomislili da je to lepa igrackica pa greskom kupili. 😉
Ja se izvinjavam za manji off ali ko uvozi HTC?

Oni NE uvoze HTC oni uvoze qtek a to su 2 totalno razlicite stvari. Znaci ne uvozi niko. Nego da se vratimo na temu 🙂. Davidoff nalakse ako ti neko ide na stranu da ti donese posto toga ovde nazalost nema 🙁.

Veruj mi, rade htc, tj. treba da pocnu da rade. Pre nekih nedelju dana sam pricao sa komercijalistom iz rrc-a tako da znam o cemu pricam. 🙂 Vec imaju nekih htc modela, ali ne znam da li su poceli sa prodajom. Ako hoces provericu i dacu ti tacne cene.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno