Šta je novo?

DRIVERI ZA 6600 silencer?

Canonada

Čuven
Učlanjen(a)
07.06.2005
Poena
620
Imam gore pomenutu graficku karticu PCI-E ASUS 6600 Silencer dakle nije GT. Hteo sam da skinem nove drivere za nju ne bi li mi MT 3.6 proradio. Odem na nVidin sajt, a tamo zbrka samo takva, u download sekciji ne mogu da pronadjem drivere za moju kartu. Ako je neko vec skidao drivere za pomenutu ili slicnu karticu bio bih mu izuzetno zahvalan da mi objasni kako?

Hvala ti, ja cu da probam sa ovim novijim, zasto su ti 84.21 pokazali bolje?
Procitah da treba pre instalacije novih da se uninstaliraju prethodni drajveri preko control panela.... ja sam mislio da je to samo update vec postojecih, a ne instalacija novih?Reci mi sta je od toga tacno da ne zaj/bem nesto?

Znaci pre nego sto instaliras novi drajver moras unistiti prestojeci preko Add or remove programs.
91.45 su mi se bolje pokazali u 3DMark05-u za 50-60fps,ali zato u igricama mi je pravio problem,pa sam se vratio po meni mozda najbolje 84.21.Na tebi je da probas koji ti najbolje odgovara:crash:

Poslednja izmena:
Meni Battlefield 2 sa 91.45 radi mnooogo bolje naprimer. Odlicni driveri. Naravno ne moraju i tebi da budu, subjektivna stvar... Probaj oba slobodno 😉

91.45 su mi se bolje pokazali u 3DMark05-u za 50-60fps

50-60fps?
Mislis, 50-60 poena?

Kad ste vec kod drajvera, meni svi novi drajveri posle 80.00, prikljuceni TV vide kao HDTV, pa mnoga podesavanja u vezi sa TV-om ne postoje. Jel se to svuda desava ili ja nisam nesto podesio kako treba?

Znali neko da mi objasni kako da uninstaliram drivere sa TV karte, ili moram ceo program da maknem, ubih se?
Uzgred instalirao sam nove drivere za Silencer 6600 i sve radi super, hvala na upustvima!

Nazad
Vrh Dno