Šta je novo?

Imate li probleme sa ATijem?

RazbojNick

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2004
Poena
865
Em... mislim da nas nema 🙂

Da, svakako da imam probleme kod burazera i kod mnogo drugih ljudi,) :banana: na kompu!! Jednostavno neprihvata najnovije drjvere osim orginalnog !! Sto se jednostavno ne ugleda na nvidiju!!

Znaci, problem postoji u vec cetiri poslednje verzije drajvera i 'ladno nece da pomere b**u i isprave + tvrde da je problem do VIAe... Kako onda nije bilo problema u starijim drajverima? Jedino se to promenilo u celoj prici...

Em... mislim da nas nema 🙂
Zao mi je, vase vreme za odgovor je (odavno) isteklo :d

Meni situacija vise lici na saradnju dve kuce da nateraju korisnike da kupe nov hardware (dolazi DX-10 i te fore). Sa druge strane, od cat 5.3 sa R 9xxx nije bilo poboljsanja u performansama jer su optimizacije uvodjene kroz nove pakete driver-a predvidjene za novije verzije VPU. Cat 6.3 ili 6.4 ce sasvim lepo raditi... ja sa kombinacije KT400/R9550 i dalje nemam nameru da se mrdnem.

Meni 6.5, 6.6, 6.7 i 6.8 nisu prepoznavali ATI All-In-Wonder X800GT. Sada sa All-In-Wonder X1900 nema problema i kartica radi.

Stvarno su peshaci. 'Nash ka' cu da kupim ATi (AMD :d) opet...

Za zadnje 3 ATi kartice koje sam koristio (9000pro, 9800pro, x850xt) sam stavljao Omega drajvere. Nikada nijedan problem. Razne ploche (VIA, NF2 i NF4). Mozda nisam ubo pravu kombinaciju za crash, a mozda je poenta u Omega drajverima.

Nazad
Vrh Dno