Šta je novo?

Slikanje koncerta

neo geo

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2005
Poena
695
Kupio sam malopre kartu za duran duran, i ono sto me iznenadilo je da je prvi u spisku stvari koji se ne sme nositi fotoaparat ...mozda je to odavno pravilo, ali na koncert odavno nisam isao

(nije sem toga dozvoljena ni oprema za snim. zvuka, laserski pointeri i ostale logicne stvari)

Koliko je to ozbiljno sa njihove strane, posto bi bas nosio aparat, a ne bih bas da mi ga oduzimaju ili da ne mogu da udjem na koncert zbog toga

Dakle, imate li iskustva sa tim dogadjajima gde navodno ne smeju da se nose fotoaparati, i usput, ide li neko na duran duran?:,,:

Jednostavno: ili će ti na ulazu reći ne možeš sa aparatom unutra ili će ti ga uzeti unutra kad budeš slikao.
Zavisi od obezbeđenja ali bolje nemoj da nosiš ako misliš da sigurno uđeš na vreme i da sigurno ne ostaneš bez aparata. (zavisi od dobre volje onih u obezbeđenju možda ti i vrate aparat na kraju koncerta)
Ako i uspeš da ga provučeš unutra ne slikaj nikako sa blicem i isključi display jer se u mraku mnogo dobro vidi.

Ne treba da ti bude zao sto neces moci da uneses aparat, osim ako ne posedujes neki profi aparat, ili pak stojis u prvim redovima ispred bine. U svim drugim situacijama te fotografije i onako ne bi bile reprezentativne.
Naravno uvek postoji i ono da covek zeli da ima uspomenu na neki dogadjaj, gde mu kvalitet fotografije i nije presudan.

Ako na karti pise da ne sme da se unosi, onda nemoj da ga unosis. Imao sam negativnih iskustava na Metalici, pre neke godine. Doduse, samo sa obezbedjenjem ("akademci"). Al posle nekoliko dana, sa sefom obezbedjenja stadiona sam imao vrlo pozitivno iskustvo - dobio sam lovu za novu karticu (jer je stara, navodno, crkla).

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Ako na karti pise da ne sme da se unosi, onda nemoj da ga unosis. Imao sam negativnih iskustava na Metalici, pre neke godine. Doduse, samo sa obezbedjenjem ("akademci"). Al posle nekoliko dana, sa sefom obezbedjenja stadiona sam imao vrlo pozitivno iskustvo - dobio sam lovu za novu karticu (jer je stara, navodno, crkla).

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Hehe, ortak na metalici uneo aparat jer smo znali obezbeđenje na ulazu, ali mu onda uzeli karticu na koncertu.
Bili su neki korektni ''akademci'' pa su mu vratili karticu posle koncerta. Čovek mu ostavio broj mobilnog da ga zovne kad se završi koncert.:,,:

Ne bih da te nagovaram na ono što je zabranjeno, ali na koncertu Simply Red nije bilo dozvoljeno unošenje ni metalnih novčića (ozbiljno, ljudi su pred obezbeđenjem praznili novčanike)

Epilog:

F 30, ISO 1600, namerno podeskponiran

Prilozi

• Simply Red.jpg
    Simply Red.jpg
    188.8 KB · Pregleda: 183
sacekas kraj koncerta ili kad budu izasli na bis da bi slikao
obicno u pocetku gledaju ko mutavi ko ima aparat
a i na kraju ako ti uzmu aparat,zanjima 🙂
ili spremi jos jednu karticu pa im uvali nju...

Na koncertu Prodigy-ja, ista stvar. Svi su izvukli mobilne i slikali, ali tu nije bila frka. Ali jedan decko je imao kameru pored mene i posle 20tak minuta kada je poceo koncert, dosli ovi iz obezbedjenja i uzeli mu. Sta se posle desilo , nemam pojma, niti me mnogo interesovalo. Drug mi je bio u prvim redovima i rekao mi da je jedan lik iz obezbedjenja bukvalno uskakao u masu i uzimao fotoaparate koje je video.
Sve u svemu , cupavo je. Mozda Neki noviji mobilni moze kako tako da odradi posao....

Sinoc opusteno na desetine fotoaparata, mobilne da ne spominjem. nema obezbedjenja, niko nista ne intervenise, jedino na ulazu prepipavaju torbice da vide da nemas aparat, koliko sam provalio .. ja nisam nosio zbog preporuka, ali mozda je i bolje, posto jednom za promenu nisam bio fotograf i sve gledao kroz lcd, vec samo opusteno uzivanje uz obe ruke gore ....

Inace, ljudi uzivo zvuce F E N O M E N A L N O .... vredelo je sto su doneli sopstveno ozvucenje i osvetlenje..

Nazad
Vrh Dno