Šta je novo?

Hp Color Laserjet 1600?

joojant200

Čuven
Učlanjen(a)
23.12.2001
Poena
865
Moja oprema  
Laptop
Lenovo Thinkbook 16
Tablet
Lenovo t something
Mobilni telefon
Sljamsung S23
Pametni uređaji
Fenix 7s pro ss, Xbox series X
Vidim da je dosta jeftin... pa me interesuju utisci nekoga ko ga ima?
Da li kod nas postoji reciklaza za tonere u boji i kakve su otprilike cene i kvalitet praha?

Vidim da je dosta jeftin... pa me interesuju utisci nekoga ko ga ima?
Da li kod nas postoji reciklaza za tonere u boji i kakve su otprilike cene i kvalitet praha?

Ne jos, ako ti nije bitno da se boje bar priblizno slazu mozes probati sa prahom za hp 1500/2500/2550 itd. radice ali ce boje biti ili prenaglasene ili blede,moguca je korekcija na stapacu ili na stampanom materijalu ali to je krvav posao + trebaju ti i chipovi, postoji trik da chipovima zamenis mesta ali to uvek ne pali. :crash:
Resenje je da ga kupis i sacekas bar 1-godinicu dok ne naprave prahove i chipove. :smoke:

Hvala na odgovoru 🙂

Posto odustajem od 1600ke, interesuje me kako vam se cine InkJet stampaci HP 1200 i HP K550? I da li mogu da se refiluju ketridzi?

btw: Stampac mi treba za licne potrebe, volim kad vec kupujem da kupim kvalitetno/solidno i da jeftino stampam 😀

Radi se reciklaža tonera za HP 1600/2600. Cena je 3.600,00 po boji + PDV.

U cenu je uračunata zamena čipa, i ORIGINAL boja za HP 1600/2600

Zaista ima mnogo dezinformacija.

Hvala na odgovoru 🙂

Posto odustajem od 1600ke, interesuje me kako vam se cine InkJet stampaci HP 1200 i HP K550? I da li mogu da se refiluju ketridzi?

btw: Stampac mi treba za licne potrebe, volim kad vec kupujem da kupim kvalitetno/solidno i da jeftino stampam 😀

Sto se jeftinog ink jet-a tice preporucujem hp 1280 (a3+), ima one mamutske ketridze (crni ima cini mi se 41ml) koji se lako dopunjuju i jos lakse resetuju. Stampac jeste skuplji u startu (oko 300e) ali ako stampas mnogo isplati se brzo. Jako je robustan.
pozdrav

mana - nema borderless printing 🙁

Sto se jeftinog ink jet-a tice preporucujem hp 1280 (a3+), ima one mamutske ketridze (crni ima cini mi se 41ml) koji se lako dopunjuju i jos lakse resetuju. Stampac jeste skuplji u startu (oko 300e) ali ako stampas mnogo isplati se brzo. Jako je robustan.
pozdrav

mana - nema borderless printing 🙁

Uzeo sam HP Business Jet 1000, i zadovoljan sam.
Trazio sam 1200d koji ima duplex, vise memorije i bolje drivere, ali ga nije nigde bilo.
Ketridzi uz stampac su: crni 35ml, u bolji 16ml posebno svaka boja, a uzeo sam i duplo vece ketridze za rezervu crni 69ml i u boji 28.

HP1600 treba izbegavati u sirokom luku posto stampa kosta bubreg i po...

Imam na poslu hp1200d i hp1600 pa sam ih temeljno isprobao pre nego sto sam se odlucio sta cu da kupim.

Nazad
Vrh Dno