Šta je novo?

"Greska" pri montazi

• Začetnik teme Začetnik teme cavka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

cavka

Čuven
Učlanjen(a)
23.10.2004
Poena
610
Dodje vreme da se klokne Barton do krajnjih granica sto znaci da treba nabaviti i dobar kuler.Pade mi saka Gigabyte 3DRocket GT:d pa hajde da ga brze-bolje namontiram pa da se vozi 1.85V.
Tada Marfijev zakon stupa na scenu:wall: .****** tj. ja :S: pri montazi zapne kao sivonja i slomi klapnu za K7:wall: .
E sad,da li da ga :smash: ili postoji nacin da se ovo cudo(tesko 780 grama) zakaci ili da jurim drugi kuler?Da li je neko montirao uz pomoc klapne sa nekog drugog kulera(i kog) ili da li neko ima isti kuler i ne treba mu klapna za K7 pa je raspolozen da je proda/ustupi/prosledi-potpuno nebitno?
Pomagajte plz:wave:

Ja imam 3D rocket pro, ali mislim da je to isto.
Pa ako zelis mogu ti proslediti.

reci mi samo kako si uspeo alu klapnu da polomis? Nisi valjda toliki sivonja?

Sledeci put radi montazu kulera pre teretane, a ne posle 🙂

Sledeci put radi montazu kulera pre teretane, a ne posle 🙂

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Najveca tragedija je to sto uopste ne idem u teretanu-*** ne stize se pored svih obaveza na faxu.Mada kad malo bolje razmislim teske su olovke :d ,a i knjige za ETF nisu bas lake.:S:
Poz:wave:

Pa lepo ja kazem..Bolje bistar neg magistar..😀

Pazi sledeci put da ne bude socket..ili taj barton 🙂

🙂 Ima nesto cudno u raspolozenju tokom ispitnih rokova, ljudi odjednom pocnu da se bakcu stvarima koje su im pod normalnim okolnostima manje bitne, po pravilu zeznu stvar i na resavanje problema izgube vreme koje im je potrebno za premanje ispita... sredi ti to da radi i dohvati se knjige, a sve ostalo ostavi za posle.

Nazad
Vrh Dno