Šta je novo?

Iz Sleep moda neće u Wake

• Začetnik teme Začetnik teme Corey
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Corey

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2005
Poena
619
Ako ostavim win previše u sleep modu, recimo pola sata što i nije previše, on kasnije neće da se digne ponovo??!! ne reaguje ni na jedan taster ili klik miša već samo restart pomaže.

Da ti nije antivirus upaljen, pa da on nesto zabudali?

MOže da se desi da si pogrešno setovao memoriju pa zbog toga neće da se povrati.

MOže da se desi da si pogrešno setovao memoriju pa zbog toga neće da se povrati.
Ogromna je verovatnoća da je problem u setovanjima memorije ili da postoji neki hardverski problem (neki feler na memorijskom modulu, neki problem sa napajanjem memorije u sleep modu...). Da se problem manifestuje odmah imalo bi smisla pretresti power opcije. Ovako, čini se da posle izvesnog vremena memorija izgubi svoj sadržaj ili tako nešto.

ako ti je previse oc-ovana makina, razlabavi malo pa probaj onda...

Corey je napisao(la):
Ako ostavim win previše u sleep modu, recimo pola sata što i nije previše, on kasnije neće da se digne ponovo??!! ne reaguje ni na jedan taster ili klik miša već samo restart pomaže.
ja sam imao isti problem.
ispostavilo se da sam memoriju morao da vratim na default cas2.5 iako je na cas2 radila savršeno dobro.

znači vrati sav hardver na default pa probaj da li radi tako.

ubacivao sam skoro još dva 512 modula, možda je do toga.
Prethodni moduli su bili na 400mhz, kao i novi koji su ubačeni ali oni rade na 333??? mora da je do toga onda, kako to da rešim?

Jeli ti sve normalno radilo pre nego što si ubacio dva nova modula?
Svejedno, istestiraj prvo sve module sa Memtest-om ili Goldmemory, pa vidi da li je do toga. Ako je sve O.K., onda probaj bez te memorije koju si posle ubacio.

Nazad
Vrh Dno