Šta je novo?

Kyocera stampaci

• Začetnik teme Začetnik teme --Vlada--
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
V

--Vlada--

Guest
Imam problema sa nabavkom Kyocera stampaca. Drzi li to neko na lageru osim Ecoteh-a?

Kyocera

Svi oni zavise od Ecoteha i povlace robu tek posto je prodaju.

Ne mogu da verujem da si bas kod svih proverio... Sto se tice legalnih kanala, to je to... Jedan uvoznik i mreza njegovih partnera, a stampaci nisu mobilni telefoni, pa da se svercuju na dzakove. Da ne "prosipam price", cisto sumnjam da ces uspeti da ih nadjes negde drugde. Iz kog razloga zelis njih da zaobiđeš (ako nije tajna 🙂 )?

BTW, nekoliko usera sa foruma radi u tim firmama koje vrse distribuciju, možda se neko javi, pa i pomogne...

Poz :wave:

Probaj kod Energodate.

Da, oni jesu distributeri, jasno... Cak su i medju prvima odrzali konferenciju za stampu i verovatno su jedni od prvih koji su uleteli u dil sa EkoTehom, ali koliko se secam price sa te konferencije nesto i nisu bas zainteresovani za klasičnu maloprodaju - oni ipak ciljaju na "velike ribe" 😉 Štampači (po mogućstvu u kompletu sa drugim softverskim i hardverskim rešenjima) za velike poslovne sisteme.

Poslednja izmena:
Ne pokusavam da ih zaobidjem samo Ecoteh nema modele koji su mi potrebni, konkretno FS-1920N+DU61, FS-3900DN ili FS-4000DN. Nihovi distributeri su uglavnom manje firme koje nemaju novca da na lageru drze tako skupu opremu. Proverio sam kod neke firme a neke od ranije znam i svi se pozivaju na Ecoteh.

Nazad
Vrh Dno