Šta je novo?

Mozda moze ?

Ok, posto izgleda da je ovo nemoguce, jos jedno pitanje.
Jel moguce da se na sajtu koji ima dedicated IP postavi proxy scripta koja ce da radi kao proxy ?
Znaci ako je sajt 200.200.200.200 da bude i proxy
200.200.200.200:80
200.200.200.200:8080
200.200.200.200:7212
200.200.200.200:2301 ...

Zanima me dal bi bilo moguce da sa sajta koji ima unique IP surfovati nekim chudom - kao browserom sa kompjutera ?

Aj malo razjasni to surfovanje i zašto želiš sa sajta da surfuješ?
Da nisi možda mislio na neke skripte (recimo Perl) koje će oponašati browser sa kompa?

Mislim da ti treba upravo ovo sto je Pharos pomenuo, neka skripta kojoj ces da pristupas kroz web broser a ona da oponasa web browser kroz koji ti dalje surfujes, dok sajtovi kojima pristupas na taj nacin beleze tu IP adresu sajta kroz koji pristupas.

Pa, to znaci samo da ti ne valja ta skripta koju imas, treba ti takva skriupta ali koja u potpunosti prihvata sve linkove na koje kliknes na sajtu koji kroz nju posetis kao da ih ona otvara, a ne da ti otvori taj link u tvom browseru jer onda naravno otkrivas svoju IP adresu.

Pa kad sve znas, sto li nisi nasao do sad 🙂

Inace ako procitas tvoje pitanje koje pocinje sa "Zanima me dal bi bilo moguce", ja iz toga vidim da nisi ni znao da li moze, tako da sam ti samo objasnio da moze i da ti je Pharos isto rekao st ati treba na sta si mu ti odgovorio, "Ne, konkretno mi treba bas taj IP." ??? 🙂

Tebi treba ti na primer CGIProxy...

http://www.jmarshall.com/tools/cgiproxy/

Poslednja izmena:
Opet on, aman covek bre, necu CGI proxy - treba mi nesto sto ce da sluzi na portu 80 ili 8080 (moze i 7212).
Ovu skriptu imam i ja i ne svidja mi se izbor opcija i uopste nisam to trazio.
Priznajem da i dalje neznam, zato i trazim pomoc, ali izgleda da ni ti neznas :d

da dodam, da bih bio jasniji:
znaci - skripta koja ce da se postavi na odredjeni IP i da se konfigurise, tako da kad u browser ukucam neki ip (recimo 198.198.198.198:80) taj IP bude moj proxy. Kratko & jasno

Da te potsetim ovo je bilo tvoje pitanje...
Zanima me dal bi bilo moguce da sa sajta koji ima unique IP surfovati nekim chudom - kao browserom sa kompjutera ?
a onda si konstatovao ovo...
Ok, posto izgleda da je ovo nemoguce, jos jedno pitanje.
Jel moguce da se na sajtu koji ima dedicated IP postavi proxy scripta koja ce da radi kao proxy ?

Ja sam ti dao odgovor na tvoje prvobitno postavljeno pitanje, koje ti u stvari izgleda nisi ni hteo da postavis jer vec znas odgovor 😀

Nazad
Vrh Dno