Procitao sam ta i milion takvih tekstova:
II Još uvek nije počelo (format C: )
Formatiranje hard diska. Opasna stvar. Pre ovog postupka obavezno popiti tri dobra gutljaja hladne Koka Kole.
1) Ubaciti instalacioni disk Windows XP Professional u CD/DVD drive
2) Ulazak u BIOS
Nakon restarta računara držite taster “delete“ dok sistem ne udje u BIOS.
3) Podešavanje parametara u BIOS-u
Ući u Advanced BIOS Features. Za First Boot Device namestiti CD/DVD drive. Nakon toga, vratiti se na početni ekran i kliknuti na Save & Exit Setup i sačuvati izmene (odabrati ’Y’ na upit).
Nakon restarta tražiće da pritisnete bilo koje dugme (Press Any Key to Boot from CD) što i treba da uradite.
4) Konačno, formatiranje
Nakon kraće pauze imaćete tri opcije: 1. pokretanje instalacije Win-a, 2. pokretanje Recovery Console i 3. izlazak iz programa. Vaš izbor treba da bude pod 2, tj pritisnite taster ’R’.
Kada se konzola startuje izaberite C: drive i izdajte komandu format C:! Nakon formatiranja, obavezan je restart računara.
ja uopste nemam te tri opcije,meni pise ovako Press Any Key to Boot from CD,stisnem enter i ono udje onda imam da pritisnem F2 ili F6 pritisnem F6 i onda mi trazi da ubacim flopy ja nemam to onda stisnem exc i on nastavi i nesto radi i onda se pjave particije C i D i sad dole pise pritisnuti enter za instalaciju,pritisnuti c za pravljenje nove particije,d za brisanje particije.Da li da izbrisem C,to sam video u nekom tekstu da se brise c i onda posle kao ponovo napravis,da li cu onda izgubiti podatke sa D ako izbrisem C.