Šta je novo?

Deep Shadows igre - White Gold i Precursors

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Kompanija Deep Shadows stoji iza sjajne, ali za svoje vreme ne baš preterano optimizovane igre Boiling Point Road To Hell, koja je nažalost drastično požurena od strane izdavača. Oni prave dva projekta, koji takođe predstavljaju idealne mešavine akcione igre u fps izvođenju i RPGa. Jedan je igra White Gold, direktan nastavak igre Boiling Point, dok je druga igra Precursors, koja se odigrava u svemiru. Dva totalna tiha hita u najavi. Izvanredno, ako ispune samo pola obećanja što se gejmpleja tiče.

Više o njihovim igrama na http://www.deep-shadows.com/en/projects.php

Prilozi

• gallery61_s.jpg
    gallery61_s.jpg
    319.3 KB · Pregleda: 209
  • gallery64_s.jpg
    gallery64_s.jpg
    292.4 KB · Pregleda: 169
  • gallery70_s.jpg
    gallery70_s.jpg
    294.6 KB · Pregleda: 144
  • gallery71_s.jpg
    gallery71_s.jpg
    291.7 KB · Pregleda: 164
  • gallery75_s.jpg
    gallery75_s.jpg
    337.8 KB · Pregleda: 139
aaaaa... brutalnost od grafike :banana:

Bolje bi im bilo da zakrpe do kraja Boiling point. Mada ne bi bilo ni lose da smanje megalomanske ambicije :D

Poslednja izmena:
Boiling Point je odavno zakrpljen totalno patchom 2.0.

filipenko je napisao(la):

Da,probao sam ga sa tim patch-om.Radi odlicno.

Boiling Point je zakrpljen, radi fenomenalno i verovatno je u pitanju najbolja igra za prošlu godinu, na žalost, tek posle zakrpa.
ToxiC je napisao(la):
aaaaa... brutalnost od grafike :banana:
Nije poenta grafika u ovim igrama. Ovo su naslovi koji pružaju mnogo više, a grafika je samo dodatni plus. Inače Precursors je igra od koje ja lično najviše očekujem u budućnosti. Čak više od BioShock-a ili Gotihica3. U rangu sa TES4 ekspanzijama.

Svaka čast za Deep Shadows. Nakon neuspeha (nezasluženog, uglavnom zbog Ataria) Boiling Pointa, oni se usuđuju da i dalje izbacuju igre koje su u pravom smislu reči NextGen, pri tom ne mislim na grafiku. Ukoliko ove dve ispune makar deo obećanja, kako Filipenko reče, biće to pravi hitovi i biseri koji će se pamtiti. I nadam se da će se Atari, ili neki budući pablišeri opametiti i dati dovoljno vremena razvojnom timu da ispolira igru.

Svakako, siguran sam, o ovim igrama će se još mnogo pričati.

btw negde prochitah da atari vrtloglavom brzinom juri na dole.... a ja se tome vrlo radujem, jer su toliko igara upropastili pozurivanjem da je to cudo jedno kako su se developeri uopste odlucivali za takvog izdavaca....

Ala je bloomovanoooooo...
rolleyes.gif

G!!! je napisao(la):
btw negde prochitah da atari vrtloglavom brzinom juri na dole.... a ja se tome vrlo radujem, jer su toliko igara upropastili pozurivanjem da je to cudo jedno kako su se developeri uopste odlucivali za takvog izdavaca....
izgleda da ih Obsidian sa NWN-om 2 ne sljivi bas puno :d
cak se jednog trenutka pricalo (i na site-u zvanicnom) da je Atari zapao u finansijsku krizu ... patka da se prerano izda nedovrseni NWN2 ;)

Bilo je o tome reči na NWN2 forumu, živ se presekoh kad su rekli da su postojale veliek šanse da Atari propadne još proletos...
Nek požive još mesec dana dok ne izađe NWN2, a onda nek idu...

filipenko je napisao(la):

Boiling point NIJE totalno zakrpljen.
Probaj da pucas po gradu prolaznike. Pocece da nestaju u roku od 1.minuta dok beze. I dalje nestaju kola na pojedinim mestima, kao i ljudi. Tako da ako je to mali problem mogli su da izbace 2.01 patch.

Ne da nije, nego se ni ne secam sta mu je sve falilo godinu dana pre kad sam pokusao da ga igram. Tri puta (1.0, 1.1 i 2.0) sam ga probao sa veeelikim razmacima i svaki put sam izdrzao oko sat vremena. Posle tog sajsea nedam ni 100 kinti za bilo sta njino.

Izvini, iznervirao sam se kad sam pomislio na BP.

Poslednja izmena:
Ja Boiling point igram bez najmanjih problema sa 2.0 patchom. Šta mu sada fali? Igara koje mogu da drže uz monitor, nakon što im se posvetiš, dugo kao Boiling point ima možda 3-4. Fenomenalno okruženje, atmosfera, gameplay, sloboda...

A u tako velikoj igri moraš videti glitch tu i tamo, neminovno je. Opet, ponavljam, kod mene radi više nego sjajno. I hajde, seti se šta mu je to falilo, pošto se ne sećaš.

da, dva tiha $hita u najavi...Ovaj white gold jos nekako, ali ovi prekusori...kao da gledam trejler za neku Rusku ekspanziju morrowinda...od pre 3 godine...

O Bože...

"Ruska ekspanzija Morrowinda" je verovatno najambiciozniji projekat u svetu igara za koji znam. Rezultat ćemo videti, nadam se najboljem.

Boiling point NIJE totalno zakrpljen.
Probaj da pucas po gradu prolaznike. Pocece da nestaju u roku od 1.minuta dok beze. I dalje nestaju kola na pojedinim mestima, kao i ljudi. Tako da ako je to mali problem mogli su da izbace 2.01 patch.
A i dalje mozes da tu i tamo nekog koknes oruzjem pa da ne postanes odmah enemy, ali ako nekoga makar zakacis autom, odma si crni djavo za tu frakciju. Stvarno bi nekoga trebalo izgaziti sto nisu malo produzili beta testing. Mogli smo da imamo Morowind u modernom okruzenju.

Kada nekoga zgaziš u sred bela dana i nastaviš da se vozikaš gradom, normalno je da će da pojedini da zapucaju na tebe. I nisi odmah enemy (ignoriši informaciju u uglu, to samo označava da ti je rejting u silaznoj putanji). Izađeš iz grada, primiriš se, vratiš se i sve je ok. Inače, svi koji kritikuju Boiling point, izgleda da nisu ni izašli iz grada, jer su sve zamerke vezane za isti. Der iz mač mor den det :)

E sad si bas lupio :)

ubi me u ukuse... :D

@Agilni:

Jeste, ono je najambiciozniji projekat ali iz razloga sto cete ga i ti filipenko kantirati 10 minuta nakon instalacije....grafika je blagi uzas, ja davno nesto ruznije nisam video, koncept mije totalno nebitan (MENI ;) ), ja nisam od onih ljudi koji bih mogao da igram ponovo morrowind za godinu dana samo zato sto je prica super. Sad mi jos recite kako je grafika super i kako lupam da ne valja... :wall:

Kada nekoga zgaziš u sred bela dana i nastaviš da se vozikaš gradom, normalno je da će da pojedini da zapucaju na tebe. I nisi odmah enemy (ignoriši informaciju u uglu, to samo označava da ti je rejting u silaznoj putanji). Izađeš iz grada, primiriš se, vratiš se i sve je ok. Inače, svi koji kritikuju Boiling point, izgleda da nisu ni izašli iz grada, jer su sve zamerke vezane za isti. Der iz mač mor den det :)
Ma ne, meni se bas desilo napolju. Naleteo sam na putu na puskaranje izmedju gerile i vladinih trupa. Nisam hteo da se mesam ali dok sam prolazio slucajno sam nekog zakacio kolima (zakacio, nisam presao preko njega).

Da, dešava se, ali nakon toga nisi neprijatelj toj frakciji, osim ako ti reputacija već nije bila loša.

Neprijatelj si samo one grupice čijeg si člana onesposobio u puškaranju.

Poslednja izmena:
Boiling Point sam cekao godinu dana i palio se. Rezultat je igra koja ni dan danas ne moze ljudski da se igra. Hype/Razocaranje moze da se poredi samo sa salkerom, koji je ipak mnogo bolja igra. Problemi sa zvukom, izletanje u win mi i ne smetaju koliko opsti utisak nedoradjenosti. Lagovanje. Voznja i pucanje i interakcija sa okolinom, sve mi je to, nekako, jalovo odradjeno. Sve je tu ali nista ne radi kako treba. E sad oni teraju jos dalje u istom pravcu. Idejama nema kraja i sve to deluje nenormalno dobro na papiru. Nadam se da gresim ali sudeci po prethodnoj igri nisam neki optimista. Ne znam koji engine koriste ali ako je ovaj iz BP, onda hebi ga. I sad zamisli situaciju u kojoj je neko dao pare za original Boiling Point. Iskreno verujem da bi imali ni jednu lepu rec za Deep $hit igre

Sta Boiling Point je sasvim okej igrica sa najnovijim patchom, nego vratimo se temi.
Ne razumem kako Precursors moze da ti bude ruzna igrica, 10x je lepsha od Morrowinda. Meni izgleda kao Far Cry samo sa lepshim teksturama, a jer ste u traileru videli ono kada je pogodio onog sa onom puskom sto ispaljuje zelene zrake pa se taj neprijatelj smanjio i onda je ovaj otisao do njega i zgazio ga. Ahhh kako budi secanje na Pandemonium. Ili da li ste videli onaj deo kada sa onom puskom sa ljubicastim laserom skida onom dzinovskom robotu delove, a White Gold ono kada je uzjahao ajkulu!!! Ili kada je za onou Bubu zakacio onu prikolicu 2 puta vecu od nje, pa stvarno strava, inace ta me igra josh vishe podseca na FC, ali sa dozom Boiling Pointa. Od sada navijam za ova 2 naslova.

Meni ovo lici na 2 dela iste igre. Jedan je na ostrvu, drugi u svemiru. Mozda je malo napredniji ovaj u svemiru.

Nazad
Vrh Dno