The Spinner
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.03.2005
- Poena
- 619
Mislim da je korisno podeliti negativne utiske i iskustva sa MP3 plejerima.
Dakle:
Koje MP3 playere izbegavati i zasto?
Dakle:
Koje MP3 playere izbegavati i zasto?
omnik je napisao(la):Sve osim creative, iriver i ipod-a?![]()
omnik je napisao(la):Sve osim creative, iriver i ipod-a?![]()
...ali sve zavisi sta zelis od MP3 plejera...
Da, to je isto kao i sa biciklom. Kad imaš neki krš njega možeš samo da voziš. A kad imaš neki od 5000 evra s njim možeš u nekom kafiću na Adi usput da pokupiš i neku žensku. :d.neo je napisao(la):Upravo tako! Jer priznajmo, nije svejedno kad pred nekim izvadis sjajni ipod nano i neki mat plastikaner kineski mp3 plejer.![]()
.neo je napisao(la):Bas, bas previse... :eyebrows:
Creative, s tim nemam iskustva, al' onako po izgledu vecina modela nisu nista posebno, cak sam vidjao 'kineze' koje ih gaze sto se tice estetike... Mada moram priznati da mi je Zen lep...
.neo je napisao(la):iRiver je po mom misljenu bas preskup... Donedavno, oni gotovo da nisu imali u ponudi memorijski prosirive plejere, a posto imam sluha tek dovoljno da pevam samo pod tusem, dati u proseku 20-30eur vise samo zato sto kao eto daju najcistiji zvuk (meni je to sve manje vise isto - kad nemam svih 5 razreda osnovne muzicke skole :bottle: ...) i podrzavaju Ogg Vorbis (ko jos ima .ogg fajlove na racunaru?!) za mene je bilo previse... Imaju sad neki novi model koji sam video onako usput i malo se poigrao njim u jednoj prodavnici koji mi se jakkkkooooo jako svideo (citaj, prosiriv je memorijskom karticom, doduse pusta i video). Samo sto mu je cena ~300eur i to ne kod nas... :trust:
.neo je napisao(la):A iPod.... E to vec ne mogu da skapiram, verovatno treba prakse, al' par puta koliko sam imao prilike da drzim u ruci par modela (od video, preko minija, do onog prvog obicnog, nisam samo koristio nano) totalno sam se pogubio sa njihovim interfejsom... Pogotovo na ovom obicnom i video iPodu onaj krug sto se kao okrece, a ne okrece se vec je osetljiv na dodir, to mi nije nista jasno. Jednostavno, treba mi tri pokusaja da natempiram selekciju stavke nekog menija (mozda nije iPod kriv, mozda samo moj palac nije kompatibilan s tim krugom :wall: :banana: )... Plus, tu je i cena, i ono lako grebanje nanoa (koji je jedini iPod koji bi voleo da imam, bar po izgledu)...
.neo je napisao(la):Ovako, bilo koji prosirivi 'kinez' koji cita mp3/wma kombinaciju (doduse, danas to svi rade, al' pre to je skoro bio pojam) i prosiriv je meni je dovoljan...
LUC1FER je napisao(la):..... Pre bih se odlucio za 512MB Apple Shuffle nego za 4GB kineza za iste pare.
The Spinner je napisao(la):Apple Shuffle <u prevodu> G0vn0 za Medalju, i to skupo!
e sto bi voleo da vidim koja se to pali na bajs... em sto sipka zulja... em sto su menjaci jako mali i osetljivi...wiz011 je napisao(la):Da, to je isto kao i sa biciklom. Kad imaš neki krš njega možeš samo da voziš. A kad imaš neki od 5000 evra s njim možeš u nekom kafiću na Adi usput da pokupiš i neku žensku. :d
Mirko BGD je napisao(la):ja sam imao MSI mega stick I oko 3 godini chini mi se, i radio je savrhsno uz manje probleme... neko vreme sam koristio neki xwave, sa kojim u opshte nisam bio zadovoljan jer je bio jako tih, posle sam preshao na MSI mega stick 533 chini mi se, i on je bio ok... i sad sam preshao na iPod nano, sa kojim sam totalno prezadovoljan
1. interfejs je extra lak
2. player ima mali milion mogucjnosti preko adresara, kalendara i sl.
3. zvuk je kristalno cist i vrlo glasan [jako bitna stavka]
4. radio shljaka perfektno i poseduje RDS
5. ima par dobrih igrica
pohvale za iPod, svaka im chast... zboh ovoga sam zavoleo apple kompaniju
wiz011 je napisao(la):Da, to je isto kao i sa biciklom. Kad imaš neki krš njega možeš samo da voziš. A kad imaš neki od 5000 evra s njim možeš u nekom kafiću na Adi usput da pokupiš i neku žensku. :d
A ko kaže da se pali na bajs? Pali se na pare ('el si ti nekad čuo za sponzoruše?). Ko ima 5000 evra da da za bajs, ima verovatno i za nju. Isto važi i za MP3 playere (ovo čisto da ostanem u temi :d )Mare je napisao(la):e sto bi voleo da vidim koja se to pali na bajs...
wiz011 je napisao(la):A ko kaže da se pali na bajs? Pali se na pare ('el si ti nekad čuo za sponzoruše?). Ko ima 5000 evra da da za bajs, ima verovatno i za nju. Isto važi i za MP3 playere (ovo čisto da ostanem u temi :d )
LUC1FER je napisao(la):Argumentuj ovo, molim te!
I ako mozes nadji mi plejer koji ce da reprodukuje audio zapis kao on u cenovnom rangu
Suicide_samurai je napisao(la):ne znam sta je to MSI uopste napravio - zvuk je ocajan i cak i tisi nego sa mobilnog telefona.
Da vam kazem samo da vecina vas samo prdi iz sve snage. Mp3 plejer je dobar samo ako je zvuk "jaci" ili ima "dobar bas", ma ajde.. Nikad vas ne bih smeo da slusam kad bih kupovao plejer, da me za**** neki glupi klinac. Poslusacu par komada svojim usima i to je to. A ovde, inace, treba da pisete sta NE VALJA, a ne sta valja. Za "ne valja" i mogu nekako da vam verujem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari