ivke76
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.08.2005
- Poena
- 350
znam znam i ja se isto naprzio ustekao lovu reko ajd da vidim sve te 970p i ostala "loodilo" cudesa precesljah ceo grad (doduse jako retke prodavnice gde ima izlozeno vise od 2 obicno najjeftinija modela) i jednostavno mi se nista bre ne svidja promenis rezoluciju ode u k***c pomeris ugao gledanja za 10 stepeni levo/desno gore/dole opet u k***c crnu dok namestis da bude crna treba ti pola sata pa je taman namestis za film ono u igri boolja namestaj ponovo boje prste koliko su naglasene ok i to moze da se steluje al j***m ti ja monitor gde za film/igru/photoshop/web itd. moram stalno da stelujem nesto o slikama slikanim malo boljim aparatom i da ne pricam ne mogu da se porede sa crt prikazom i naravno da sam na kraju odustao i jos plus da mi stigne kuci sa mrtvim pixelom a oni da mi mahnu nekom garancijom gde je kao u redu i 4-5 takvih pixela ne mogu da zamene pa da se ubijemHaludza je napisao(la):Ovoga se ja najvise plasim kad dobijam odgovore se bencha.. Znas ono lik puko ogromne pare i sad nema shanse sebi a kamoli drugome da prizna da je ispao majmun
.. I onda przi tebe da i ti ispadnes dijabola - nekako mu lakse kad vise njih ispadnu dijabole
..
Takvih je 95% Hype odgovora tipa moj je najbolji (ne samo za tft-ove vec i za ostalu tehniku) koji nemaju bas veze sa mozgom ili likovi neznaju za bolje pa lupetaju - tek 5% odgovora ima realnu tezinu - al ih treba znati prepoznati u moru budalastina..
p.s.ovde navodim moje licno iskustvo/misljenje o lcd monitorima ne morate sad svi koji posedujete iste u kontra napad ako se vama svidja to u sta gledate uzivajte meni licno se nije svidelo