Šta je novo?

Problem generic host process for win32 services

• Začetnik teme Začetnik teme SikiN
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

SikiN

Čuven
Učlanjen(a)
10.08.2006
Poena
619
Dok sam na internetu posle odredjenog vremena javlja se taj problem i izbacuje se cuveni microsoftov prozor send don't send. Od tada diel-up ne radi do restartovanja racunara. Probao sam ovo ne resava nista.🙁

Da li si radio kompletnu reinstalaciju sistema ili si samo riperovao sistem?

Aj probajte KB921883 update mada moze da se desi da je potrebna komplikovanija procedura, nesto ovako.

OZZY83 je napisao(la):
e tnx..ovaj poslednji update je izgleda pomogao. Kad sam video onaj produzeni postupak...pozlilo mi 😀
:smash: 1 down 1 to go😉
Samo jos da vidimo dal' je SikiN presao na tezi nacin:crash:

:banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana:

Najzad radi 🙂

Imao sam isti problem pre par dana :wall:
Uveo ADSL pre 2-3 meseca, sve ok radilo, dok odjednom nije krenulo da isbacuje isti problem, netapi32.dll i takodje, zamre veza i jedino reshenje je restart...

Uradim format c: i instaliram xp, ali isti problem ponovo :wall:

Dodushe, kada sam uninstalirao NetLimiter opet sve radi normalno...

Probacu nakon ovog update-a da vidim da li ce ponovo praviti problem 🙂

Ne, problem nije reshen sa autopatcher-om (may 06), a avgustovski ne mogu nikako da skinem :wall:

Da li je nekome problem da okachi link ka KB921883 update-u, za winXp?

Poslednja izmena od urednika:
Xeg je napisao(la):
Aj probajte KB921883 update mada moze da se desi da je potrebna komplikovanija procedura, nesto ovako.
Xeg ti je dao link :smash:
Sa KB9821883 sam resio problem i sad radi besprekorno :wave:

Ma, imao sam problem da skinem taj fajlic ceo dan, i jutros je uspeo (za divno chudo)... Istripovao sam se da fajl nije uklonjen...

Da li ti i dalje prvi probleme?

sorry za dizanje starog threada ali... Drzite mi palceve, mislim da je i meni ova prva fora upalila :d

Tnx, Xeg & ostali forumashi (nisam ni trebao da trazim negdje drugo 😉 )

PS Da li je ovaj proces sam po sebi maliciozan? Da mu odobrim ili zabranim pristup netu preko firewalla?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno