Vrlo zanimljiva ideja. Mozes li da mi napises sa cim si sekao stranicu kucista ako si uopste sekao, ili mozda stavljas celu stranicu providnu, kako ubacujes plexi daj neku ideju bilo sta. Moze i neko ko je ovo vec izveo da napise utiske.DJ_ole je napisao(la):Posto sam dobio savet na ovom forumu da umesto trazenja odgovarajuce providne strane za komp isecem i sam stavim plexiglass.
GDE JA TO DA NADJEEEEM??? I KOLKO KOSTAAA??
AJ pa pomagajte
illidan je napisao(la):Ima na futoskom putu kod jugoalata, neka staklarska radnja, skrenes desno u ulicu posle jugoalata, pa sa leve strane ima plava kapija.
Klirit imas da kupis u Zemunu tacnije Senjski Trg br.7. Pre dva dana sam kupio komad dimenzije 40x33 cm (3mm) i kostalo me je okruglo 495,00 din. Debljina od 2mm je naravno jeftinija, jel se cena racuna po kg, tako da bi me taj isti komad od 2mm kostao negde oko 280,00 din. A sto se tice pricvrscivanja, mozes na vise nacina, kao npr. da koristis keder ili da zalepis silikonom, a mozes i da spojis srafovima (imbusima) sto sam ja uradio i vrlo sam zadovoljan (naravno zavisi od ukusa). Inace da ti napomenem da je prodavnica "Galenika" u Pasterovoj koju pominju na forumu zatvorena, kao i radnja na Crvenom Krstu. Iskreno da ti kazem nije lak posao naci klirit u ovom gradu. :wave:stoske je napisao(la):treba i meni...cime se pricvrscuje za kuciste i koliko kosta plexi/klirit?
milanbb je napisao(la):Nisam nasao... trazim i dalje
![]()
Ja sam moju stranicu odneo kod komsije limara i za 300 kinti mi je isekao stranicu, kolko znam koristio je makaze za lim. A sa testericom za tehnicko ni ne pokusavaj nema sanse u pitanju je lim a ne sper-ploca. Mozda je malo offtopic ali je vezano za ovu temu ukoliko nekog zanima neonka za kuciste u Imtelu ima da se kupi par za 400 din, kace se na molex i imaju potenciometar za regulaciju osetljivosti na zvuk!stoske je napisao(la):ok...tnx
p.s kao lepo da isecem stanicu kucista?
Klirit mozete kupiti na N.Beogradu prodavnica "MIVA" Jurija Gagarina 237,blok 45, tel 011/2160-725, seku po meri, sablonu, itd. a cena zavisi od boje i debljine klirita, tu mozete kupiti i lepak za klirit kao i dobiti razne savete u vezi sa kliritom
ok...tnx
p.s kao lepo da isecem stanicu kucista?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari