Evo jedne slike sa S26 Ultre u pokretu(vožnja na biciklu).Na kraju dana, sve ti je to isto, bajo moj. Kad ti kazu za S seriju, potrudi se malo pa ces imati slike kao na iPhone, e tako ces isto i na A seriji vs S. Koliko je Samsung napredovao na polju kamera videcemo kad izadje S27, neka se javi ko bude uzeo i neka slika nesto u pokretu.
To moze i moj S25, imam slika cak i iz automobila. Probaj malu decu da slikas dok mlataraju rukama, okrecu glavama. trce okolo.Evo jedne slike sa S26 Ultre u pokretu(vožnja na biciklu).
Pustio korman da bih držao telefon sa obe ruke.

Ispravka samo, nece oni koristiti exynos dokle god mogu, nego snapdragon, jedva cekaju da predju na exynos totalno.Naravno da je moguce, znamo to svi, pogotovo uzimajuci u obzir da ce Pro model biti sa ne tako malim "telom" posto ce telefon imati 6,5". U toliki telefon svakako da mogu da spakuju bateriju te velicine (cak i vece) ako se koristi novija tehnologija za bateriju. Jednostavno, gurace Exynos gde god je to moguce jer im je profit za svaki prodati primerak sa Exynosom u odnosu na isti model sa SDom veci za ~100$. Planirano je da se s27 Pro izbaci na trziste u broju od oko 7-8 miliona primeraka, prosto je izracunati koliko ce "ustedeti" ako u isti ubace Exynos umesto SDa.
🏆S25 Ultra bio kao nabrekla A serija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari